Titeket nem zavar a kereszténység?
Nem tudom, hogy ezek a hírek igazak-e, de már az indiai kultúra és vallás, talán a budhizmus egyre jobban Jézus felé fordul. Próbálják a saját vallásukba beleszőni Jézust. De miért?
Hát a gatyámon a fékfolt sokkal inkább:@
Egyébiránt elég kevés dolog zavar. Ez pont nem.
A kereszténység nem. Amit a nevében elkövtetek az igen.
A gond számomra az, hogy erőltetik, és a műltbéli emberiség elleni bűncselekményit szinte figyelmen kívül hagyják, és az a kivételezés ami a történelmi egyházakkal kapcsolatban fennáll.
Lásd: az elszámolás és az kiváltságok.
Szinte mindenki fizet a járművei után sdót de az egyháznak miért nem kell?
Nem kell bevallania a bevételeit sem.
Továbbá rengeteg adóforint vándorol hozzájuk, és nem önkéntes alapon.
Amugy a kérdezó felvetései valósak de a nem az eszme tehet róla és nem is akik hisznek benne.
Engem nem zavar, pedig keresztény vagyok:),
Sőt: katolikus.
És már az sem zavar, ha ilyen általánosításokat olvasok, tele féligazságokkal. Nem zavar, mert annak hiszek, amit a szívem diktál és azt is tudom, hogy egyedül önmagamért kell számot adnom, a saját tetteimért/ gondolataimért/ esetleges mulasztásaimért. az Egyházamat pedig azért választottam, mert ott érzem magam még mindig leginkább otthon. Még igy is, hogy sok az emberi hiba/tévedés/bűn. De hisz itt a földön minden közösség emberekből áll, nem? És hát ugye melyikünk nem téved/botlik olykor olykor? A lényeg, hogy merre megyünk tovább, nem?:)))
Újra. Beleszülettem, aztán elhagytam és újra rátaláltam. Immáron én magam választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!