Titeket nem zavar a kereszténység?
Kérdező, engem nem a kereszténység zavar, hanem a képmutató emberek, akik kereszténynek vallják magukat.
Az afrikai kereszténység sokkal jobb/tisztább, mint az európai (lásd Etiópia, Kongói Demokratikus Köztársaság)
Üdv: 29/L
És mi van akkor ha igaza van a bibliának, akkor ha nem hiszel sajnos örökre a pokolra kerulsz. Sokan szeretnének onnan visszajönni akik így beszéltek mind te, de nekik már nem lehetséges.DE neked!! még van lehetőséged választani, vagy elutasítva hagyni a kegyelmet!
17 Megtapasztalast,bizonysagot találtam a pokol valosagaval kapcsolatban, kérlek NÉZD MEG , GONDOLKOZZ el, és csak azután válaszolj :
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link] http://www.youtube.com/watch?v=PsBqr_PSGRI
12. [link]
13. [link]
14. [link]
15. [link]
16. [link]
17. [link]
Én a linkjeidre, csak ennyit válaszolok:P Valamint az, hogy linkeltél nekem, egy csómó kamuszagú mesét, amit néhány megzakkant agyú, bolond nyomott. Amúgy tehetséges a kiscsaj, marha jó képek:D
Sok szerncsét, hozzá alapból legalább 5-6 pontot sértettél meg, azzal hogy írtál nekem. Jó szerencsét a szeleteléshez, uh te már oda jutsz, nincs a földön olyan ember, aki ne jutna a pokolra:P Uh szerintem ezen akkor sem kéne aggódnom, ha esetleg létezne isten:P
Egyébként pedig másik topicba is írtam: Ha istennek (ha létezik) fontosabb az, hogy én higgyek benne, mint az hogy jó emberkén élek, akkor isten elég szánalmas. (saját tanainál fontosabb, saját maga, ergo egoista.)
Gondolod hogy az emberiség fejlettebb lenne.Először: nem lenne emberiség ha Jézus nem jött volna,mind a pokolba landolnánk.
Másodszor:Szóval primitív az emberiség ,még .Van benne valami ,mert ha elég komolyan felfogná hogy miért is van kereszténység ,megtérne bűneiből.De sajnos elég durván rossz irányban haladunk így is .Pedig a keresztények léteznek,már aki igazán keresztény.Merthogy a gonosz hatalmat kapott felettünk,és sajnos sokan még papok is a kárhozatba jutnak .Aki igaz és szent az csak Jézus!
""Nem kéne erőszakkal elvenni tőlük és azokat az értékes információkat az emberiség javára fordítani?"
Miből gondolod, hogy megérdemli az emberiség az infókat?"
Ennyi kártérítést megérdemelnénk, azokért az ártatlan áldozatokért, akiket például az inkvizíció tett el az útjából a "szent" cél érdekében.
"Gondolod hogy az emberiség fejlettebb lenne.Először: nem lenne emberiség ha Jézus nem jött volna,mind a pokolba landolnánk."
Jézus előtt is volt civilizáció, nem is akármilyen. Szerinted minden más vallású a pokolra jut. Más vallások szerint meg te jutsz pokolra. Itt már nem lehet igazságot tenni, köztünk emberek között.
Hiába van akárhány vallás, csak egynek lesz igaza, a többi tévúton jár.
Lehet a hinduknak vagy a saolinoknak van igaza. Akkor az van, azt csináljuk.
Lehet épp a kereszténység az igaz, nem véletlen miért terjed úgy. És a többiek miért tartják erőszakos rákényszerítésnek. Azt mondjátok erőszakos vallás a kereszténység, akkor erőszakos Jézus, mert erőteljesen győzködött, de akkor erőszakos az Istenetek is.
De rá kellene döbbenie mindenkinek, hogy egyedül Isten a legfontosabb. Megértettem, hogy a legnagyobb szeretet a legszegényebb családokban van, ahogy ezt egyszer a romániai pap is mondta, hogy hatalmas szeretetben él az árva gyerekekkel. Higgyétek el a gazdagság és a magunkban való bizodalom a rossz útra térít és előbb utóbb Isten megmutatja, nem is olyan tökéletes a magunk által működtetett gépezet.
" nem véletlen miért terjed úgy. "
Hát nem, szegénység munkanélküliség reménytelenségben, sok ember rohan rögtön istenhez hátha az segít rajtuk, de nem fog... Mint ahogy szokás mondani, segíts magadon és az isten is megsegít.
"De rá kellene döbbenie mindenkinek, hogy egyedül Isten a legfontosabb. Megértettem, hogy a legnagyobb szeretet a legszegényebb családokban van"
Milyen szép és szeretteljes is amikor az apuka, hótrészegen hazatántorog, aztán lekever 1-2őt mindenkinek és ledöglik aludni. Minő gyönyörű kép. Szóval ember csak álmodod te azt hogy szegény embereknél akkor szeretet van... (azt nem mondom hogy nincs olyan ahol van, de a szegények nagyrésze nem a szeretről hírás)
ahogy ezt egyszer a romániai pap is mondta, hogy hatalmas szeretetben él az árva gyerekekkel."
Ebbe még belegondolni is rossz, milyen szeretet lehet... Kemény szeretet:D
" Higgyétek el a gazdagság és a magunkban való bizodalom a rossz útra térít és előbb utóbb Isten megmutatja, nem is olyan tökéletes a magunk által működtetett gépezet."
Ezt már senki nem hiszi el, csak mindenki nyomja a struccpolitikát ezerrel. Nem kell semmi isten ahhoz, hogy megbukjon a gazdaság, de persze mikor megbukik majd mindenki vallás mondja hogy tessék én megmondtam, de nem tudom mi nagycucc abban hogy megmondják az amúgy is nyilvánvalót. Ami nagy cucc lenne az hogy konkrétan megmondják a dátumot:P De azt meg senki nem tud, csak hogy hú meg há isten le fog sújtani. HADJUK MÁR EMBEREK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!