Mit szóltok ahoz hogy növekedik az ateisták és az agnosztikusok száma viágszerte? Ti mit gondoltok erről?
Nem sokáig lesz ez így ,közel van az idő és minden lelket akit csak lehet a gonosz hitben lévőt is magának akar.Érzi a vesztét!
"Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van."Ez a sok nyomorúságnak a napja .megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, Aki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, ami Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.”
Jézus:" Ímé hamar eljövök
....mi akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, épen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak.feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk .
"....mi akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, épen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak.feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk "
Ti fogtok elösször dögleni egy katasztrófa idején, de örülhettek legalább előbb találkoztok szent péterrel...
És hogy fog eljönni a vég mi? XD Egyébként igazad van, nincs sok időnk, csak tuti hogy fingod sincs valójában miért...
kedves utolsó!
Sajnálom ,hogy fingod sincs a jövőbeli dolgokról,de ha a tükörbe nézel ,láthatod ,hogy egyre tőbb a szellemi fogyatékos.
" kedves utolsó!
Sajnálom ,hogy fingod sincs a jövőbeli dolgokról,de ha a tükörbe nézel ,láthatod ,hogy egyre tőbb a szellemi fogyatékos."
Hát cicám, igencsak tudom mi vár ránk, de nem értem mire jó, hogy visszatámadsz azzal amit én mondtam (Másolni én is tudok). Tipikus csőlátású alacsony intelligenciájú egyedek szokása, hogy ha sarokba szorítják őket akkor ugyan azt mondják amit én mondok. Szóval elég rosszul jött le neked ez a mondat: "Egyébként igazad van, nincs sok időnk, csak tuti hogy fingod sincs valójában miért...", ha ebből arra jutottál, hogy nem tudom mi vár ránk. De ha te is annyira tudod világosíts fel kérlek, hátha pont ugyan arra gondoltunk, de ezt erősen kétlem.
"De ha te is annyira tudod világosíts fel kérlek, hátha pont ugyan arra gondoltunk, de ezt erősen kétlem."
Nagyon remélem hogy nem a pokolban találkozunk ,mert az életedet nem mentheted meg .Én is bűnös vagyok mint te,de meg kell tanulnunk bocsánatot kérnünk és szeretettel lennünk egymás iránt ,mire ez a gyűlölet.
Hogy mire gondoltál nem tudhatom,de valószínű te sem tudod az enyémet.
Béke veled!
"És hogy fog eljönni a vég mi? XD Egyébként igazad van, nincs sok időnk, csak tuti hogy fingod sincs valójában miért..."
A Föld összes népe tudni fogja egyszerre hogy Jézus eljött, mert ez olyan jel lesz. Aki eddig nem hitt az félni fog, a többiek örvendenek.
"A Föld összes népe tudni fogja egyszerre hogy Jézus eljött, mert ez olyan jel lesz. Aki eddig nem hitt az félni fog, a többiek örvendenek."
Gondoltam, hogy fingod sincs, hogy miért valószínű, hogy előbb megdöglendünk, mint természetes módon, előbb fogunk rakásra dögleni, mint mielőtt jön a nagy újramegváltás. Nem értettem sosem, hogy lehet ilyen gyerekesen mindent szószerint venni. Bár végülis a kereszténységnek az a lényege, hogy vagy elhiszel mindent vagy semmit. A köztes állapotot nem tartják semmire...
.,,Aki eddig nem hitt az félni fog, a többiek örvendenek,,. Én speciel nem hiszem ,hogy magának Istennek a mindenségnek a szeretettnek úgy kell működnie ,hogy... szeress vagy nem törődök veled és véged van. Legalábbis ha én lennék maga a szeretett Isten akkor én úgy intézném ,hogy a második eljövetelkor mindenki kapjon még egy esélyt. De szemügyre kell venni más vallások fantasztikus dolgait. A Muszlimok Koránja a Bibliával ellentétben nyelvtanilag változatlan. Az ősi Hindu írások beszámolnak egy mégősibb háborúról és ott gomba felhőkről is említést tesz. Néhol buddhizmus és quantum fizika nagyon közel áll egymáshoz.
Ha engem kérdeztek az igazi vallás a szeretett.
Velem vagy ellenem gondolkodásról az a véleményem ,hogy akkoriban vagy a papoknál volt a pénzed vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!