Én akkor most Ateista vagy Nihilista vagyok?
Nem vagyok megkeresztelkedve, nem hiszek Istenben, nem ismerek el egy vallást sem, nem is hiszek semmiben. Akkor most ateista vagy nihilista vagyok?
Valamint még egy ide vonatkozó kérdés. Van egy haverom, ő ugyan meg van keresztelve katolikusként, DE (olyan mint én), szintén nem hisz Istenben (se semmi másban), szintén nem ismer el egy vallást sem, sőt ő még csak nem is tiszteli a vallásokat. Akkor ő is nihilista vagy ateista?
Vagy az van, hogy ő vallással rendelkező (vagy legalább is megkeresztelt) ateista (vagy nihilista), én pedig vallás nélküli ateista (illetve nihilista)?
Én igazából a két fogalommal nem vagyok teljesen tisztába.
„Mintha azt kérdezném:szőke hajú vagyok,vagy barna szemű?Az egyik nem zárja ki a másikat.”
Nem zárja ki, de elég ritka az hogy valakinek szőke haja legyen és barna szeme. A dolgok gyakran együtt járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!