Selender kérdése:
Van itt olyan, aki megtért, de később csalódott a vallásában és azt mondta, hogy mégse?
Figyelt kérdés
Ennél jobban nem tudom megfogalmazni. Remélem érthető.2011. máj. 19. 22:35
21/21 anonim válasza:
Kicsit off, de azért leírom. Soha nem hittem Istenben, a vallásban, stb. Nem szoktam lenézni a hívőket. Sokszor azokon az embereken vagyok meglepődve, akik, Pl.: elveszítik egy közeli hozzátartozójukat, mondjuk a gyereküket, feleségüket egy balesetben,és még akkor is meggyőződésük, hogy van Isten....Elszólította a szeretett embert,gyereket. Én a mai napig azt mondom, ha lenne Nem engedne ennyi szörnyűséget. Tudom szabadakarat, meg eredendő bűn.....stb. Nekem ez a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!