Más is csalódott már a teszvesz-ben? Mi a véleményetek róla?
Nekem mindkettő bejön,de a teszveszen többet vásároltam már és van saját aukcióm is.Én eddig nem csalódtam egyikben sem,lehet hogy szerencsém volt,de még mindig mindenkitől azt kaptam a csomagban,amire licitáltam és a minősége is az volt amit az aukcióban ígért.Szóval én szeretem az aukciós oldalakat.Persze ott a másik oldal is akik már belefutottak egy-két csalóba,aki csak átverte őket,ők biztos nincsenek jó véleménnyel az ilyen oldalakról.Tény,nagy értékű,pl műszaki dolgot ne vegyél meg látatlanban,csak személyes átvétellel és fizetéssel.Ott még visszaléphetsz.Viszont ha átutalsz valakinek egy nagyobb összeget,nincs rá garancia hogy azt kapod,amit szerettél volna,ha egyáltalán kapsz valamit.Az eladók érékelésit mindenképp nézd meg licitálás előtt és annak fényében mérlegeld,megéri e a kockázatot,hogy mondjuk megvegyél egy 100ezer forintos laptopot tőle.
Te miben csalódtál a teszvesszel kapcsolatban,ha meg szabad kérdezni?
A Teszveszben magába nem csalódtam, inkább néhány emberben, akikkel összehozott. Bár vannak technikai malőrjei a rendszernek, az eladók nagy része tisztességes. Szemetek mindenhol vannak.
Vaterára ritkábban járok, de onnan is lehet hallani kemény átverésekről. Még mindig sok a naiv.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!