Selender kérdése:
Van itt olyan, aki megtért, de később csalódott a vallásában és azt mondta, hogy mégse?
Figyelt kérdés
Ennél jobban nem tudom megfogalmazni. Remélem érthető.2011. máj. 19. 22:35
1/21 anonim válasza:
Én megtértem, és aztán továbbmentem. De kereszténységen belül maradtam. És nem azért, mert csalódtam abban, ahol megtértem, hanem mert a mostani többre hívott, és én vágytam erre a többre.
2/21 anonim válasza:
Igen teljesen érthető, és bizonyára nem 1 ember van akire igazak a kérdésben megfogalmazott állítások, bár lehet, hogy nem.
4/21 A kérdező kommentje:
első válaszoló: mi volt az a több amit a másik vallás nyújtott neked?
már ha megkérdezhetem
2011. máj. 21. 18:08
5/21 anonim válasza:
Legelső sorban több, többféle, és mélyebb találkozási lehetőség Istennel. Ezen túl pedig rengeteg, az élettel kapcsolatos kérdésre választ adott, amiken sosem gondoltam addig, hogy Isten nézőpontjából is lehet gondolkodni. Pedig mennyivel világosabb utat mutat... És nem úgy adott válaszokat, hogy ezt meg azt kell csinálnod, mert a Biblia azt írja és pont, alátámasztva valami talán nem is odaillő bibliai idézettel. Hanem nagyonis körbejárva, bölcsességgel megvizsgálva a kérdést.
6/21 A kérdező kommentje:
melyik vallás ez?
2011. máj. 22. 12:51
7/21 anonim válasza:
Talán meglepődsz, de nem én vagyok az egyetlen, aki hazatalált benne, egyre több ilyen embert ismerek: római katolikus.
8/21 A kérdező kommentje:
én ritkán lepődöm meg :P
köszi a választ!
2011. máj. 23. 22:25
9/21 anonim válasza:
Örülök, remélem, segítettem. Vagy ilyesmi. Bármiben is kellett... :) Isten áldjon!
10/21 anonim válasza:
kérlek néz meg ezt a videót római katolikus !: http://www.youtube.com/watch?v=eE56aVZEC48 -egy lány aki a menyben járt és Mária üzent leginkább mondhatom a katolikusokank. Ez a videót a keresztényfilmek.com -on találtam meg a bizonyságoknál, de van mikor nem működik az oldal, ezért itt küldöm el. Kérlek nézd meg. Szeretettel küldöm ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!