Van itt olyan, aki megtért, de később csalódott a vallásában és azt mondta, hogy mégse?
Előre is bocsánat az offolásért.
Kedves Te, aki engem itt csak így hívsz: római katolikus...! Te, aki videót küldesz nekem egy látomásról, ami akár igaz is lehet, akár nem. Hozzád szólnék most.
Tudod, Mária üzenetei, jelenései (amelyeket az Egyház elismer, mert igen, tudjuk, vannak hamisak is) mindig Jézusra irányítják a figyelmet, és Őt hangsúlyozzák. Ő van mindenek felett, Övé az első hely. Akarná-e a gonosz, hogy imádkozzunk Jézushoz? Nem.
Szeretettel küldök egy imát, ami katolikusoknak igencsak ismerős: "Ó, Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, s vidd a Mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra. Ámen."
Tudod, ezt az imát is egy jelenése alkalmával tanította Mária néhány egyszerű kisgyereknek, s azóta szerte a világon imádkozzák. Jézusé az első hely, most és mindörökké. Édesanyja is erre tanít minket. (És ne mondd, hogy Mária nem Isten anyja, hisz Jézus Édesanyja. Jézus pedig Isten, nemdebár? Az, hogy Isten anyja, nem azt jelenti, hogy bárki azt gondolná, előbb volt az Istennél. Nem az Atya Édesanyja, hanem a Fiúé, az Atya akaratából, a Szentlélek által. A Fiúisten pedig Isten. Tehát Mária Isten anyja.)
Bocsánat az offolásért. Isten áldjon!
Én is elnézést kérek az offolásért, de:
Azt a videót nagyon gáznak tartom, mert úgy érzem, hogy megint a katolikusok lejáratásáról van szó. Egyrészről. Nem vagyok katolikus, protestáns vagyok, de rendkívül zavaró. A nemrég elhunyt János Pál pápa sok pozitív dolgot tett és M. Jackson sem nagyon érdemelte, hogy tragikus halála után még ilyen értelemben is meghurcolják. Nevetségesnek tartom, már bocs, amiket állít. Még ha Ozzy Osbourne-ról mondaná, hogy eladta a lelkét az ördögnek,akkor azt mondom... de Michael gyerekeken segített, amiért ismét csak meghurcolták.. :S Szóval szerintem ezt inkább hagyjuk.
Ha már írok,akkor a Kérdezőhöz is szólnék: volt, hogy csalódtam és azt mondtam, hogy mégse,mert teljesen kiábrándultam. Sokszor volt ilyen. Néha a körülmények miatt: úgy éreztem Isten hagyott el, mert nehézségeim adódtak és nem tudtam azokat leküzdeni (legalábbis úgy tűnt). Néha pedig magában az egyházban...mert úgy éreztem, hogy nem lehet, hogy ilyen legyen, nekem így nincs kedvem már folytatni ilyen emberek között. És volt, amikor a dogmatikában is, bár ez főképp az elején, és mert nagyon elmerültem benne.
Nem írtad le, hogy pontosan miről van szó, ezért nem tudok rá reagálni, de csak azt tudom mondani, hogy mindezek ellenére- bár magamat egy logikus,de szenvedélyektől nem mentes embernek tartom- még mindig Istenben hívő ember vagyok.
Pedig azt mondtam, hogy mégse...de Isten nem mondta rám ezt :)
Kedves 81%
Köszi a viszzajelzést, de az írásodból kivéve mégsem nézted meg a videómat.. pedig szerettem volna hogy azután halgassam meg válaszodat..
Ha akarod , örülnék ha írnál nekem ,miután megnézed, akkor is ha nem értesz eggyet a látomással; és ha lehet írd meg miért?
Kedves 16:15 84%
Ez a videó nem ugyanaz amire gondolsz!, és semmi lejáratásról sincs köze ennek!!!
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:35
Még egy másik kérdés kapcsán elkezdtem megnézni a videót, de már a stílusa is kétségbeejtő, ne haragudj, nem bírtam 7-8 percnél tovább. Azt hiszem, nincs szükségem (önjelölt) látnokokra, a Biblia, az Egyház tanítása és a saját Istentapasztalatom is épp elég, és ha látnokoktól szeretnék Istenről többet megtudni, mivel plusszot nem adnak a Biblia tanításához, csak megvilágítják egy-egy pontját (már aki hiteles), keresek olyat, akitől nem áll égnek a hajam...
A másik válaszoló által írt videót végignéztem (sajnos), tiszta időkidobás volt. Ne haragudj, nem rosszból mondom.
Nem tudom, melyik kisegyház tagja vagy (ha hites, akkor bocs a "kis" kifejezésért), de fölösleges térítgetned. Az Egy Igaz Istent szolgálom, Neki adtam az életem, Ő vezet Szentlelke által. Jézus az Út, az Igazság, és az Élet, ebben gondolom egyetértünk. Ő a Te utad, és az enyém. Maradjunk annyiban, hogy imádkozzunk egymásért, hogy valóban Isten vonjon minket Magához. Ott, ahol vagyunk. Engem katolikusnak hívott, itt mutatta meg a mélységeit és magasságait, úgy, ahogy számomra soha sehol máshol nem tudná. Adja meg Neked is Szeretete kifogyhatatlanságát.
Isten áldjon!
Nem vagyok egy egyház tagja sem hanem Jézus Krisztus követője és az Ö egyházának tagja. Igyhát téritgetni sem akarlak.
Azért irtam ki hogy a videó végén van az amit szerettem volna hogy megnézz -az csak 3 perc kb. , hogy ne keljen időt "pazarolj" esetleg..
De mindeggy, ahogy szeretnéd
Isten áldjon téged is! Köszi
Nem tértem meg ezért nem is csalódhattam és nem is kellett meggondolnom magam.
Egyébként mi van itt?Már a hívők is leállnak egymással vitatkozni az istenükről?
Most akkor kinek az istene az igazi?
Egyáltalán mutasson nekem valaki egy kézzelfogható bizonyítékot a saját fikciója mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!