Saját vallást alapítottam, amelynek egyetlen papja, térítője, teológusa, és hívője én vagyok. Szerintem csak én fogok a menyországba jutni, mert én ismerem az igazságot. Lehetséges ez?
Mindenható sárkány-Isten. :)
(Ez a misztikus sárkányiság természetének kettős útja.)
Helmet jófej eddig is tudtam
<3
Én csak kinyilatkoztattam a sárkányi-igazságot.
Aki nem hiszi, de eléggé hisz benne, az megnézheti élőben a sárkányt, amikor megjelenik egy alföldi kis faluban (Sárkánytrükkösön) minden szökőévben egyszer, ott, ahol a világ közepe van.
Az láthatja meg, aki eléggé hisz őbenne. Aki nem hisz, az eretnek, ezért nem is érdemli meg, hogy megpillanthassa őt.
Kedves kérdező!
Valószínű, hogy nem jöttél még rá, hogy Megváltóra van szükséged, úgy, mint minden halandónak.
"Senki másban nincsen üdvösségünk, csak Jézus krisztusban" Ez hit által lehetséges, Jézus golgotai áldozatába vetett hit által lehetséges. Nem pap,nem egyház és nem különböző dogmák által juthatunk a mennybe!
Jézus földről való távozásakor ezt mondta, "Elmegyek és helyet készítek néktek, és ha majd elmegyek, és helyet készítek néktek, ismét eljövök, és magamhoz veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek" János evangéliuma:14 rész.
Kedves utolsó válaszoló. Nem említettem eddig, hogy a nagy próféták, így Krisztus is, mind sárkányok voltak.
Emberi formát öltöttek, mint hajdan Szirfiszi Szübarisz, mert a sárkányi formát az emberek túl visszataszítónak tartották volna.
A legbölcsebb sárkányok jöttek el az emberek közé, hogy tanítsanak mindenkit.
A világ legvégén a valódi sárkányiság fog megjelenni, és győzedelmeskedni fog.
Aki a prófétát vizenjárni látta, az sem volt józan...
A Jelenések könyvét pedig totál becuccozva írta a szerzője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!