Hetedik menyországba a Mary nevű csajt én a szülei helyében jól megvertem volna! Kit irritál még a karaktere?
én meg a horrorokban felpofoznám az összes gyilkost!!!
csak film...
Tudom,h azde akkor is irritál.
nem értem a készítők honnan szedik ha való életbe vki így viselkedik és akkor a szüli így reagálnak rá...
Biztos más is van úgy h néz egy filmet,sorozatot közbe jól felhuzza magát rajta 20x,de nézi mert amugy érdekli
Bocsi az OFF-ért!!
Kedves kérdező!!!
MIT CSINÁLT Mary?????
Kicsit elmaradtam mostanába a sorival!:)
Mert elkezdett rossz útra térni. Nem tanult tovább, hanem elment dolgozni, de mindenhol csak pár napig bírta, szórta a pénzt, kiváltott hitelkártyát, arra is költött, vett kocsit részletre, de azt sem fizette. Hiába beszéltek vele a testvérei, szülei, teljesen hasztalan volt, ezért küldték el az ezredeshez, hogy majd talán nekik sikerül jobb irányba terelni.
Meg minden neki áll feljebb,mikor beszéltek hozzá a szülei testvére,csak pofákat vágott,tök gáz volt. Bár mst már megjavult és minden ok,de még mindig irritél mint szereplő:)
ÓÓ, köszi a tájékoztatást!!
Na én meg pont erről maradtam le..:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!