Saját vallást alapítottam, amelynek egyetlen papja, térítője, teológusa, és hívője én vagyok. Szerintem csak én fogok a menyországba jutni, mert én ismerem az igazságot. Lehetséges ez?
ma 00:26
100-an megalapíthatják, utána az első zsinaton egyházszakadás következik be, és ő egyedül marad. Ettől még nem fog megszűnni az egyház.
Helmet, minden lehetséges.
Amúgy most miért nem zsidóztál, mint ahogy a politika rovatban szoktad?
Milyen nevet adtál a vallásodnak? Milyen i"gazságot ismersz?
Ha bevennél én beadnám neked, oké?
Kedves Petronius.
Ha minden lehetséges, és semmi sem lehetetlen, akkor mégis lehetséges, hogy van, ami lehetetlen. Ugye?
Természetesen nem hiszek abban, hogy 100 fő kellene az egyházalapításhoz. A vallás pedig Istentől való, aki hitem szerint e világ törvényei felett áll.
Egyébként is, az én hitem szerint egy igazhitű pont 100 hitetlennel ér fel. Ezt csak a hitetlenek nem fogadják el, de ők nem is kerülnek be a menyországba, ahol én fogom az öröklétet élvezni.
A fentebbi kérdésre válaszolva:
Azért nem zsidózok, mint a politikai rovatban, mert a zsidók vallása a magánügyük. Egymással, egymás között gyakorolják.
A ZSIDÓ ÁLLAM, ÉS VEZETŐK POLITIKÁJA viszont mindazokra tartozik, akikkel "csinálják". Vagyis rám is tartozik.
"A ZSIDÓ ÁLLAM, ÉS VEZETŐK POLITIKÁJA viszont mindazokra tartozik, akikkel "csinálják". Vagyis rám is tartozik."
Tehát Izraelben élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!