Isten jó? Mindenben segít? Akkor miért teremti betegnek az embert?
ISTEN nem úgy léteik, mint ahogy sokan elképzelik, hogy mindenért ő a felelős.
TE vagy a felelős az életedért 100% -ban. Persze sajnos van, hogy valaki valamilyen betegséggel születik(ennek oka viszont a szülők és a genetika kis százalékban), de manapság már egyre több mód van hogy teljes életet éljenek akik betegen születtek. Két dolgot tehetsz:
1. -belenyugszol és megpróbálsz teljes életet élni.
2. -megkeresed hogyan javíthatsz az életeden:
Nem tudom milyen jellegű a szívproblémád, de létezik egy módszer mellyel olyan súlyos betegségek is gyógyíthatóak, mint a rák, vagy a cukorbetegség. A módszer neve: REIKI
Érdeklődj a honlapon, hogy lehetséges e gyógyulás vagy javulás:
Ez a válaszom a kérdésedre.
Kedves kérdező. Isten nem csinált semmit abban az értelemben hogy beteg legyen bárki is. A Biblia azt tanítja, hogy Ő senki szenvedésében nem lát örömet, s próbára sem tesz senkit született, vagy később szerzett betegségével.
A szívedre a Q10 szedését ajánlom 30 mg per nap adagolásában. Nem egy kardiológustól hallottam már pozitív javulást annak köszönhetően. A www.drlenkei.hu oldalon találsz más, szervezetednek hasznos vitaminokat is, azokat is ajánlom figyelmedbe. Nekem segítettek.
Előrebocsátom, hogy nem vagyok hívő vagy ateista, csak azt próbálom rekonstruálni, hogy hogyan érvelnek a hívők.
"Isten jó? Mindenben segít?" - ugye ez eleve két különböző kérdés. A jóság nem zárja ki, hogy nem segít mindig, minden pillanatban, minden szempontból. A természetnek van bizonyos autonómiája, azaz saját törvényei. A természet véges, vagyis tökéletlen. A természet működésébe hibák csúsznak. Ezekért Isten nem felelős, csak annyiban, hogy megteremtette a világot. Jobb lett volna Isten, ha nem teremt semmit? Valószínűleg nem.
Másrészt ha van túlvilág, mint némely elméletekben, ráadásul az örökké tart, míg ez az élet csak átmeneti, akkor összességében nincs okod panaszra.
Ezeket az ellenvetéseket lehet tenni tehát, persze nyilván könnyebb ilyesmiket kívülállóként magyarázni, mint érintettként elfogadni.
Az okosok azt mondják erre,hogy mindnekinek meg van írva a sorsa és,hogy mindnekivel tervez vmit isten.Hát nemtom engem nem igazán foglalkoztat ez a kérdés,pedig anyumnak melldaganata van,nekem asthmám és volt már súlyos műtétem.
Nemtudom,sztem inkább élvezd az életet ha mág tudod,mintsem,hogy ilyeneken filozofálj...
Isten igenis létzik, és ma is gyogyit!
és nem ö tesz beteggé, pont ö az aki meggyogyit!
inkább nézzétek az ATV.-T minden vasárnap reggel 11 orakkor, vagy a 700.-as clubbot! tanulságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!