Mit csináljak? Üldöznek ezen az oldalon? Miért a legrosszabbat kell mindenben látni?
Feltettem egy kérdést, ami provokatív volt, főleg abban a témában, ahol hagyták, felajánlották, hogy vagy ott marad ( ahol mg érhet támadás, pedig nem a vita volt a cél, amit el is mondtam), vagy törlik.
Most meg válaszoltam egy kérdésre, és törölték a válaszomat. De arra a kérdésre amúgy se tudom ki fog tudni válaszolni, én legalább válazoltam és ötletet adtam. Csak talán támadásnak vették, ahogy fogalmaztam
De akkor legyen olyan, hogy felvehetem videóra, amit válaszolnék, és látják a hangsúlyt.
MErt ahogy észrevettem sokan direkt a legrosszabbat hámozzák ki mindenből. :/
" De akkor legyen olyan, hogy felvehetem videóra, amit válaszolnék, és látják a hangsúlyt. "
nem kell ezt itt ennyire komolyan csinálni,lazítsál nyugodtan
Én csak viccelődök, nem kötekedek...
Ha kötekedtem volna, más szavakat hazsnáltam volna.
Jhaa...hát lehet át kellene fogalmaznom előtte ötször, de nem tudom, mert hirtelen cselekszem, ösztönből :D
De lehet, hogy átnevezem magam, és a nevem az lesz, hogy "CSipkelődve humorizálok, ne sértődj meg, legyél laza, n ezen az oldalon akajd ki". És akkor tudják már előre, hogy mi van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!