Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Üldöznek ezen...

Mit csináljak? Üldöznek ezen az oldalon? Miért a legrosszabbat kell mindenben látni?

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést, ami provokatív volt, főleg abban a témában, ahol hagyták, felajánlották, hogy vagy ott marad ( ahol mg érhet támadás, pedig nem a vita volt a cél, amit el is mondtam), vagy törlik.

Most meg válaszoltam egy kérdésre, és törölték a válaszomat. De arra a kérdésre amúgy se tudom ki fog tudni válaszolni, én legalább válazoltam és ötletet adtam. Csak talán támadásnak vették, ahogy fogalmaztam

De akkor legyen olyan, hogy felvehetem videóra, amit válaszolnék, és látják a hangsúlyt.

MErt ahogy észrevettem sokan direkt a legrosszabbat hámozzák ki mindenből. :/

2011. jún. 9. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

:D

Nem.Az összes többire értettem,tisztelet a kivételnek.....:)

2011. jún. 9. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Látod nekem sem ártott volna átgondolni,mit írok......:D
2011. jún. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!