Túl kéne lépni a vllásokon?
Szeretném az elején leszögezni,hogy nem provokativ szándék vezérelt e kérdés feltevésének kiirásában,hanem épp ellenkezőleg!Szeretném,ha az emberek átgondolnák!
A vallásokon való tullépés volna a lelki fejlődésünk mércéje!Ez vonatkozik a politikára is!Nem ateizmusra gondolok.Az ember lelkiségi igénye természetes,hisz van lelke,ami élteti!De ezek a vallások már megtették hatásukat!mostmár inkább ártanak,mint használnak.Ez fomtos dolog,mert az emberek egy Egységet képeznek.Egy Nagy Család!minden ami történt a multban azt mi tettük és mi változtathatunk rajta,de csak EGYÜTT!Másként nem megy.De azért fontos,hogy felljebb lépjünk lelki fejlődésünk lépcsőfokán-tul kell lépni a vallásokon és politikán!Ezekre már nincs szüksé!Betöltőtték szerepüket.Mostmár inkább ártanak,ha ragaszkodunk hozzájuk!El kell hinnünk,hogy erendendően JÓK vagyunk és,akkor már ilyenné is változtatnánk a világot!
Az emberben megvan a lelkiség(vallás) már természetszerüen is.Az kibontakozik magától is-nem kell befolyásolni!
Ilyen világról álmodok én.Biztos vagyok benne,hogy nem vagyok egyedül!!!
Rájöttem, mi a te bajod. Megnézted a K-pax című filmet! :-))
Most komolyan, ha nem ismernéd, neked alapmű. A te elméletedet fejti ki egy másik bolygóról érkezett lény. De nagyon jó film, Kevin Spacey és Jeff Bridges játszik benne.
21:45
Nem néztem a filmet,de ezután megnézem!
Örülök,hogy más is gondolkodik igy...
sok jó gondolatot tanáltok itt.
A ó-presbiteriánus paradicsomi evanglikista közösség hoinlapja:
prevangeli.hu
Ezt a kérdést John Lennon írta ki o.O
Az "el kell hinnünk, h eredendően jók vagyunk" résszel csak az a baj, hogy ha így gondolkodnánk, mindenki egyből önző, nagyképű, beképzelt, felfuvalkodott, gőgös lenne. Miért? Mert ilyen az ember, eredendően nem jó.
Tulajdonképpen jószándék vezérelt engem,mint oly sokszor.
Önzetlenül,minden haszon nélkül szerettem volna az embereken segiteni,de látom nem érdemes!Ha itt segiteni akarsz valami ötlettel,cselekedettel,akkor végül te leszel az "ellenség"!
Inkább nem fogok ezentúl segitek senkin!Mindenki tapasztalja meg a sorsát!
De jó,hogy feladod!!!! Remélem még senkin sem "segítettél"!!
Ha igen nagyon sajnálom azt az embert.
Most már biztos vagyok benne ,hogy nincsennek UFO.-k,mert ha lennének ,téged már elvittek volna.
17:09
A UFO-k létezésére sincs több izonyiték,mint a bibliai jövendölésekre....
"Önzetlenül,minden haszon nélkül szerettem volna az embereken segiteni,de látom nem érdemes!"
Nekem segítettél, te vagy a messiásom! Megváltoztattad az életem... és csak mert ilyen jó szándékú vagy :)
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!