Megint közelebb kerültünk az igazsághoz, hogy az űrből származunk és nem Istentől, mivel egy meteor darabban megtalálták az élethez szükséges nukleotidbázisokat ! Mi a véleményetek erről, ez elég bizonyíték arra hogy Isten nem létezik?
6/11
Igen tudom, hogy sok mindennel nem vagyok tisztában. Ha az lennék nem kérdeztem volna de kimerítő válaszod hála"Istennek,, kielégítő választ adott. Köszi..
"Szerintem a tudomány az utolsó száz évben többet tett le az asztalra, mint egy horormesekönyvet."
A tudományban fejlődésében keresztények és más vallásúak, ezósok is ugyanúgy részt vettek.
Hogy jön ez ide?
"Ádám bordájából lett Eva? Ez most hogyan értendö?"
Ez a történet hangsúlyozza, hogy a férfi és a nő egy közösséget alkotnak, mivel a nő a férfiból származik. Ez szimbolizálja, hogy egyikük sem feljebbvaló a másiknál, hanem kiegészítik egymást.
A borda a szív közelében található, és a történet ezzel szimbolizálja a férfi és a nő közötti mély, bensőséges kapcsolatot és kölcsönös szeretetet.
A teremtés történetének ez a része hangsúlyozza az egységet és a harmóniát, amelyet Isten szándékolt a férfi és a nő között. Az emberiség két fele egymást kiegészítve alkot egy teljes egészet.
", mivel a nő a férfiból származik."
Bizonyitott biológia, hogy minden magzat elöször lánynak fejlödik.
Van egy érdekes hírünk: az elmúlt évek kutatásai igazolták, hogy minden egyes megtermékenyített petesejt a női nem irányába indul el, amit az X-kromoszómán lévő DAX gén irányít.. Hogy jutunk el idáig?
Tök jó.
És hogyan kerültek a meteorra a nukleotidbázisok?
"Bizonyitott biológia, hogy minden magzat elöször lánynak fejlödik.
Van egy érdekes hírünk: az elmúlt évek kutatásai igazolták, hogy minden egyes megtermékenyített petesejt a női nem irányába indul el, amit az X-kromoszómán lévő DAX gén irányít.. Hogy jutunk el idáig?"
Jó kiragadni a szövegkörnyezetböl egy félmondatot és arra reagálni?
Fuss neki újra és próbáld meg értelmezni a teljes szöveget egyben:
"Ez a történet hangsúlyozza, hogy a férfi és a nő egy közösséget alkotnak, mivel a nő a férfiból származik. Ez szimbolizálja, hogy egyikük sem feljebbvaló a másiknál, hanem kiegészítik egymást."
Ez az. Találd meg a szövegben azt ami ellentmond.
Megoldás:
"a nő a férfiból származik"
"egyikük sem feljebbvaló a másiknál"
Ez a két rész üti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!