Miért van az hogy a vallásos embereket nem érdeklik
hogyan alakulnak ki a csillagok, hanem inkább tudás
helyett, elhisznek valami irracionális dolgot?
Akkor miért vagy te most az interneten, holott egyáltalán nem csinálsz a kommenteléssel semmi szükségeset? Idióta. :D
jan. 1. 20:39
De, én jót teszek azzal, hogy a hitetlenek hozzászólásai közé írok olyan hozzászólásokat, amik Istent, és Jézus Krisztus szavainak követését hirdetik! Ebben az Istentől eltávolodott világban szükség van Istenre, és figyelmeztetni azokat, akik rossz úton haladnak! Mert csak Isten tud segíteni, és csak Istent szabad imádni, és csak Istenhez szabad imádkozni, mert Isten mindig segít! Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget!
jan. 1. 20:43
22#
Ez rendben van, de attól még lehet hinni a tudományokban. Én természettudományos területen diplomáztam és hívő vagyok!
Csak a bigott fanatikusok és a lenéző fajta ateisták nem tudják összekapcsolni a két területet (igazából az már meghaladja a szintjüket).
jan. 1. 20:50
@12: Ennél nagyobb hülyeséget szerintem még nem olvastam itt a GYK-n, pedig itt vagyok vagy egy évtizede és naponta jönnek a hajmeresztő zöldségek. De ez visz mindent. Gratulálok, kedves kérdező!
jan. 1. 21:11
Semmi jót teszel, sőt, csak ártasz a normális keresztények megítélésének ilyen ostoba és fanatikus hozzászólásokkal. A magadfajták miatt hagytam ott az egyházat még kiskamaszként. Mert rosszul érintett, hogy tulajdonképpen egy szektába csöppentem, ahol csak a bárányokat idéző önismétlés megy. (Mondjuk ti magatok nevezitek az isteneteket pásztornak... )
Vannak a normális keresztények, mint amilyennek a #23-mas tűnik, aki képes különbséget tenni hit és tény között, és akinek a hite nem jelent korlátot abban, hogy tanuljon és fejlődjön.
jan. 1. 21:11
Kedves Kérdező
Nem a csillagok állása határozza meg azt, hogy Isten mit fog megvalósítani.
Nem azzal van baj,. hogy a csillagok a pályájukon hogy mozognak, hanem azzal, hogy belemagyaráznak olyasmit, ami nincs összhangban Istennel, és a szándékával.
jan. 1. 21:41
Ugye tudod, hogy nem mindenki hisz a te istenedben? Elég undorító dolog, hogy te számon kéred másokon, hogy nem tisztelik a te hitedet, viszont te sem tiszteled az övékét.
jan. 1. 21:42
28/33 A kérdező kommentje:
ebben a szövegben is volt ám hiba kedves 27-es játékos!
#25 Nem vagyok fanatikus. Csak úgy gondolkodom, ahogy kell. Te megszoktad, hogy egy Istentől eltávolodott világban élsz. Nagyon szomorú a jelenlegi helyzet. Mert valójában nem ez lenne a normális. Az embernek sokkal közelebb kéne lennie Istenhez lélekben. Testileg is sokkal egészségesebben, sokkal nagyobb örömben élne itt a földön. A szekták veszélyesek. Én nem vagyok veszélyes, mert nem mondok olyanokat, mint a szektákban. Nem mondok veszélyeseket, nem adok rossz tanácsokat. Jézus Krisztus szavainak követését tanácsolom az embereknek. Mindenki azt követi, amit szeret, aki gonosz, az a gonoszságot, hazugságot, bántalmazást, csalást, lopást, rossz dolgokat. Aki jó, és Jézus Krisztus szavait követi, az a jót követi, az igazságot, Isten akaratát követi.
jan. 1. 22:29
A cselekedeteimet is ehhez igazítom, és nem vagyok sem gonosz, sem bántalmazó, sem nem vezetek szektát. Aki első akar lenni közöttetek, az legyen a szolgátok. Ezt mondta Jézus Krisztus. Egy keresztény Jézus Krisztus szavait követi, nem a papét, még ha tisztelni is kell a papokat, és nem bűnözőkét, csaló szektavezetőkét, mert azokat meg kerülni kell. Aki keresztény, és nem a gonosz irányítja, az érti, hogy ez mit jelent. És hogy hogy kell alázatosnak lenni, szolgálni a másikat. Különbséget tud tenni jó, és rossz között, és csak a jót követi, a rosszat kerüli.
jan. 1. 22:47
Kapcsolódó kérdések: