Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melyik a helyes? Most hasonlit...

Melyik a helyes? Most hasonlitottam össze pár forditást a bibliában,és a Jehova Tanui nevű szervezet saját bibliájában ezt és még sok eltérést találtam.

Figyelt kérdés

Ez van mindegyik forditásban,Kat,Ref,stb,

--Mondom neked, még ma velem leszel a paradicsomban--

Ez viszont a jehova tanui nevű szekta irományában,mert forditót nem találtam a könyön,mint más forditásoknál.

--Mondom neked még ma, velem leszel a paradicsomban--

Ez miért van igy?

okt. 19. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
39%
Akik azt mondják, hogy keresztények, de tagadják, hogy Jézus Krisztus maga Isten, azok nem keresztények. A kereszténység legfontosabb dolga, hogy Jézus Krisztus maga Isten. Aki tagadja, az nem keresztény. Sok helyen utána lehet olvasni, máshol is azt írják, hogy Jézus Krisztus maga Isten. Az Újszövetségben az is benne van, hogy sokan fogják ezt tagadni. És aki tagadja, hogy Jézus Krisztus maga Isten, azt az Újszövetség antikrisztusnak tartja. Akik átírták az Újszövetséget, és nem hiszik a lényeget, nem lenne muszáj kereszténynek mondaniuk magukat.
nov. 2. 03:36
 22/22 anonim ***** válasza:
39%
Isten meghallgat, ha szólsz hozzá, vagy imádkozol hozzá, meghallgat. Az, hogy Jézus Krisztushoz is lehet imádkozni, vagy hogy Jézus Krisztus nevében is tudsz csodákat tenni, pont az bizonyítja, hogy Jézus Krisztus maga Isten.
nov. 2. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!