Hogyan tudnám finoman leépiteni az életemből "jehova tanuit"?
Minden józan gondolkodású embert irritál egy báránybőrbe bújt farkas negédes, kérdésnek álcázott gyűlöletkeltő írása.
Ugyanis, csak annyira életszerű az általad vázolt szitu, mint az, ha valaki kiírja, hogy egy marék molylepkéből főzne ebédet, valaki tudna egy jó receptet küldeni?
Ha te nem akarsz JT-val (vagy bárki mással, aki viszont szeretne veled) beszélgetni, akkor ezt egyszerűen megmondod nekik. Pont. Egyértelműen, félreérthetetlenül. Fogják érteni, ha megkéred őket, hogy ne keressenek többet. Ennyi. S akkor nem kell egy ilyen kamukérdéssel szítani a feszültséget.
Ők nem pazarolják rád a drága idejüket, te meg tudod élni a sajátodat a saját elképzeléseid szerint. Csakhogy, messziről is jól láthatóan, neked nem ez a célod...
Keresztények közül Jehova tanúi vannak a legközelebb az igazsághoz és a gyakorlathoz. Azaz ők a vallásra építik az életüket nem pedig csak élik szépen az életüket és a vallás amúgy mellékes.
1. Egyik próféta sem ünnepelte a szülinapokat, húsvétot karácsony stb (nem is létezett) tanúk sem ünneplik!
2. Tiltott a politika, szavazás stb.
3. A biblia a modeszt öltözetre és szerénységre hív! Más gyülekezetes meg kereszténynek magukat nevező lányok haspoloban XL es mukormokkel, kihívó és az alakot jól mutató szűk ruhában sétálgat meg pózolgat a Facebookon. Ilyet tanuknàl nem látsz!
4. Egyedül Jehova tanúi veszik komolyan hogy vagy házasság vagy semmi. Más keresztény lányok meg fiúk randizgatnak egymással alszanak, gyerek után meg 3 év után esküdnek.
Nem vagyok Jehova tanúja!más a vallásom. És a Tanúk az egyetlenegy keresztény felekezet amire azt mondhatom követik a tanjaikat.
Aki nem ünnepli a karácsonyt, vagy a húsvétot, az nem ünnepli Jézus Krisztus születését sem. Minden kereszténynek ünnepelnie kell, mert ez a lényege. Ez egy keresztény ünnep, megemlékezünk Jézus Krisztusról.
A szavazást megtiltani semmi értelme. Ennek nincs köze a kereszténységhez.
Nem gondolnám, hogy egy valódi kereszténynek illene haspólóban mászkálnia az utcán. De ne feledd, hogy ti antikrisztusok, ti is hazudtátok magatokat kereszténynek. És én keresztény mondtam, hogy nem vagytok azok. Tehát, hogy az utcán haspólóban ki mászkál, keresztény-e vagy sem, azt nem lehet eldönteni, akármit is mond, hiszen ti magatok is kereszténynek mondtátok magatokat, pedig antikrisztusok vagytok.
Ha nem vagy közéjük tartozó, mért állsz ki mellettük? Az Újszövetségben benne van, hogy Jézus Krisztus az Isten Fia, Istentől van, maga Isten. Ezt mondta magáról, ezért ölték meg.
Mért hazudjátok, hogy ilyet nem mondott? Egyértelműen le van írva az Újszövetségben.
-Keresztények közül Jehova tanúi vannak a legközelebb az igazsághoz és a gyakorlathoz.-
De ők nem is keresztények! Most néztem utána. Akkor hogyan állnak közel az igazsághoz.
-Ők nem pazarolják rád a drága idejüket,-
De! Nekem mondták hogy nekik van kötelező óra szám amit kell teljesiteni. Ne nézzetek itt bohócnak,tudok informálódni. Előbb kellett volna. Te meg ha gondolod egy marék sáskából vagy felölem molyból is csinálhatsz magadnak és a gyülekezeti haverjaidnak frissen sültet. Ha már nekem ajánlgatod ilyen hevesen gondolom neked ez az egyik kedvenc nasid.
egy példa a youtuberól,nem néztem hamarabb utána.
a tesókat kérem ne irkáljanak mert értelmetlen,már elzavartam őket a búsba,szépen nem értettek,eröszakosak voltak.
Nem a karácsonyfát imádjuk, hanem Istent. Annak az imádata bálványimádat. Aki azt imádja, nem keresztény.
De a keresztények nem azt imádják, hanem Istent imádják.
A karácsony Jézus Krisztus születésének napja. Egy ünnep, Jézus Krisztus születésének ünnepe. Mindenki, aki keresztény, és aki hisz Istenben, és hiszi, hogy Jézus Krisztus az Isten Fia, vagyis, hogy Jézus Krisztus maga Isten, az keresztény, és ünnepli a karácsonyt, mert Jézus Krisztus születésnapját ünnepli. Olvassátok az Újszövetséget. Hivatalosat, amit templomi boltból vásároltok, ne olyat, amit átírtak modern gyülekezetek a saját gyülekezetüknek. Ha kérdésetek van, az ottani hivatalos személyektől érdeklődjetek, ne átlagemberektől, akik nem tudják megállapítani hivatalos-e, és lehet ők is meg vannak tévesztve.
Nem is szabadna ilyen módon átírni az Újszövetséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!