Miért vannak még mindig hívők, és vallásosok ha megvan cáfolva a hitük? Főleg istenek létezése!
Figyelt kérdés
szept. 22. 10:49
21/26 anonim válasza:
A kérdés már volt és már akkor is csak egy gyenge provokáció volt.
Jelenteni kell a moderátoroknak, hogy a kérdező megint nem kapott elég házi feladatot a suliban és unalmában ismétli a régi, gagyi, provokatív kérdéseit.
22/26 anonim válasza:
Kognitív disszonancia
A kérdező kommentje:
Magyarul beszélj!
Ezen kész vagyok gyerekek. xD
23/26 anonim válasza:
Kérdezd meg BÁRMELYIK orvost, biológust, hogy mit gondol az ősrobbanásról és az élet kifejlődéséről. Meg fogsz lepődni a válaszon, és törölni fogod ezt a kérdést.
24/26 anonim válasza:
És ki cáfolta meg a hitüket,ki bizonyította be ,hogy van vagy nincs istenünk? A Szent atya ezt tudja? Mert munkanélkülinek mehet! Na félre a viccet a vallással hittel nem illik és nem is szoktam viccelődni,minden ember abban hísz amiben akar,de ezen kicsit felháborodtam hogy azt írod "be lett bizonyítva nekik" és ki volt az a bebizonyító! Még a világhírű tudósok is legtöbben hisznek egy felsőbb renduségben,hatalomban amit nevezzünk Istennek,pedig ezek a tudósok asztrófizikával és más tudománnyal foglalkoznak,de számukra is olyan csodálatos a világ mindenség,hogy azt mondják ez nem lehet véletlen ezt valami létrehozta,mert minden tökéletesen hozzátartozik egymáshoz,távolság és időhatárok nélkül!
25/26 anonim válasza:
A zuhanó repülőgépen nincs ateista, illetve azt szokták mondani, hogy a hitetlenség nem bűn, hanem büntetés.
26/26 anonim válasza:
Sok mindent szoktak mondani. Attól még nem lesz igaz és nem lesz több egy ostoba szövegnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!