Mi a cáfolat Russel teáskannájára?
Figyelt kérdés
júl. 1. 13:21
11/12 anonim válasza:
#10 Megint 0 érvelés, pusztán ócska vergődés, hogy azt a semmi hozzászólásodat te hogyan értetted.
"És ne mond meg nekem, hogy maradjak csendben, mert csak a kétségbeesésedet fejezed ki vele. Már nem azt a kort éljük, hogy a magadfajta elhallgattatott minket."
Pedig én csak neked akartam jót, hogy ne égesd magad ennyire be. xD
Russel teáskannája pedig nagyjából egy 12 éves gyermek értelmiszintjének megfelelő érvelés.
Na nem mintha a többi ateista filozófus agymenése magasabb szintű lett volna. Pont az ateisták azok akik érdemben abszolút semmit nem tudtak hozzá tenni a filozófiához. Sőt csak hátráltatták/hátráltatják annak fejlődését.
12/12 anonim válasza:
Ja, hát aki ezt érvnek hiszi...
ez nem érv, ez példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!