Ha meghal a rokon, akkor az illető abban fog hinni, hogy Isten magához vette, és a mennyben van/feltámad majd, és találkozik majd vele az üdvösségben.
Ez az egész érzelmeken alapszik.
Felesleges győzködni a gyászoló hívőt, hogy nem így van. Meg szerintem illetlenség is.
jún. 6. 21:21
22/42 anonim válasza:
21# És hogyha nem volt vallásos az illető? Akkor meg szidni fogja az orvosokat, hogy miért nem mentették meg.
jún. 6. 21:24
23/42 anonim válasza:
21# Miért kell ebbe Istent, meg az üdvösséget belekeverni? Én ezt nem értem. Egyikre sincs semmi kézzel fogható bizonyíték. Miért nem lehet azt mondani, hogy megszabadult a fájdalmaitól, nem szenved többet?
jún. 6. 21:27
24/42 anonim válasza:
Épp ugyanúgy, mint azok, akik abban hisznek, hogy az élettelen, ami a semmiből csak úgy hirtelen kialakult, egyszercsak hirtelen élővé vált, majd néhány milliárd év múlva ebből lettek a dínók, később az ember és a dinnye.
jún. 6. 21:35
25/42 anonim válasza:
24# Miért olyan nehéz elképzelni, hogy csak úgy maguktól lettek a dolgok? Maximum természeti erők vannak, de hogy létezik egy teremtő személy, a bibliai Isten képében, azt kb 100%-ban ki tudom jelenteni hogy kizárt dolog.
jún. 6. 21:38
26/42 anonim válasza:
"Miért olyan nehéz elképzelni, hogy csak úgy maguktól lettek a dolgok?"
És miért olyan nehéz elképzelni, hogy létezik egy teremtő intelligencia?
Lehet hogy neked van igazad, de lehet hogy nem. A tudomány sosem tett olyan kijelentést, hogy Isten létezése 100%-os bizonyosággal kizárható.
jún. 6. 21:42
27/42 anonim válasza:
26# Mert eleve nincs, nem létezik. A semmit nem lehet cáfolni.
jún. 6. 21:44
28/42 anonim válasza:
De felőlem mindenki abban hisz, amiben akar, csak ne korlátozza a másikat.
jún. 6. 22:07
29/42 anonim válasza:
"26# Mert eleve nincs, nem létezik. A semmit nem lehet cáfolni."
Vagy éppen hogy elve van, és nélküle itt nem létezhetne semmi sem.
jún. 6. 22:23
30/42 szp72 válasza:
A kommunizmus egy ateista eszme volt. S bizony sokan hittek benne, dacára, hogy mekkora baromság volt, és semmi féle bizonyíték nem volt arra, hogy igazuk van.
A mai ateisták többnyire a tudomány mindenhatóságában hisznek, pedig arra sincs semmi bizonyíték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!