Itt aGyik-en és úgy általában miért nem szeretik a Jehova Tanuit? Még a hit gyülekezete tagjai akit itt nem szeretnek. Mi az oka ennek?
Az #54-es kommentben azt fejtettem ki, hogy a kérdésnek nincs jelentősége, ha JT-i hozzáállását vesszük figyelembe.
Nem szokásom azonban mellébeszélni, ahogyan pl. a hittestvéred tett a velem való vitában, szóval válaszolok a kérdésre.
Nem tudom, hogy elutasítja-e. Sosem találkoztam még olyan szülővel, aki JT-iről rossz véleményről volt, de a fiát elvitték a háborúba.
Az mindenesetre világos, hogy egy szerető szülő sem szereti, ha a gyereke háborúba megy. Bizonyára vannak, akik bújtatnák a fiút.
De lehet-e bújtatni?
Az orosz-ukrán háború kapcsán láttam olyan felvételt, ahol ha jól emlékszem, erőszakkal vitték be az illetőt, nagy dulakodás volt (talán kárpátaljai magyarról lehetett szó).
Szóval akarták, vagy sem, a pasit besorozták. Ez nem kívánságműsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!