Mi a bizonyítékok hogy Isten a szeretet, vagy, hogy gonosz?
ma 14:03
A kérdés azt sugallja, hogy létezik, ergo felesleges ezt a kört lefutni. Mintha azt kérdeznéd, hogy "tej- vagy étcsokit egyek?", én meg azt válaszolnám, hogy "egyiket se." Troll.
"A kérdés azt sugallja, hogy létezik..."
OK, tehát akkor a kérdés szerinted is helytelen!
"Állító kérdés
Mit tettél?
Olyan kérdést tettél fel, amiben egyben tényszerűnek és/vagy elfogadottnak állítottál be olyan dolgokat is, amik vagy nem bizonyítottak vagy amikben korábban nem volt megegyezés a vitafelek között."
(Megj.: A tej és étcsoki létezését senki sem vitatja, a megevésük egészséges voltát viszont nyilván lehet vitatni.)
Szóval ki is a troll?
A tej nem létezik!
Az egy cukros fehér víz.
Jó ostobának lenni? Ne égesd magad!
Ha csak ennyire együgyű kifogásokra telik, akkor ovisokkal próbálkozz...
Akkor miért írsz ilyen kommenteket???
"A tej nem létezik! Az egy cukros fehér víz."
ma 17:21
Nem, csak te szándékosan kötekedni akarsz, ezért vagy troll. A kérdező nem állítja, hogy létezik, a kérdezőnek ez egy alapvetése.
Ilyenkor nem az a helyes válasz, hogy kötekedni kezdek, hanem válaszolok. Nem, hogy haszontalan, de még udvariatlan is a válaszod, ráadásul sérti a lelkiismereti szabadságát. Az udvarias ember ilyenkor megtartja magának a véleményét. Én még csak nem is vagyok keresztény, mégis képes voltam rá.
Tisztázzunk valamit.
Nem kötekedek, hanem felhívom a figyelmet LÉTEZŐ problémákra.
Ha az objektív kritika sért téged, az nem az én hibám.
Három lehetőséget tudok a figyelmedbe ajánlani:
1, Olyan tartalmat kell közreadni, ami nem ad lehetőséget valós és indokolt kritikára
(a nem helyénvaló kritika könnyen cáfolható)
2, Viseld el, ha rámutatnak a hibákra és tanulj belőlük
(és nem árt ha van annyi önkritikád (és önbecsülésed), hogy a kritikát elfogadd és elismerd az igazát...)
3, Ne nyilváníts úgy véleményt, hogy nem vagy felkészülve annak szükség szerint a megindoklására
Látod, az #5-ös hozzászólásomban megfogalmazott kritikára sem ÉRDEMI ellenvélemény sem a feltett kérdésekre válasz nem született, csak gyerekes nyafogás...
A lelkiismereti szabadság pedig mindenkit megillet de a szólásszabadsággal egyetemben. Szabad vagy abban, hogy bármiben hihetsz de ha nyilvánosság elé állsz a véleményeddel ne sértődj meg azon, ha mások véleményt mondanak róla.
"udvariatlan is a válaszod"
Valóban?
Mi az udvariatlan az 5-ös, a 8-as vagy akár a 13-as hozzászólásomban?
(jóllehet a legutóbbi azután született, hogy valaki trollnak nevezett)
Azon pedig ne csodálkozz, ha egy totál ostoba és gyerekes hozzászólásra (#14) a neki megfelelő módon reagálok.
Darkmoon, nem olvastad el figyelmesen a kérdést, pedig 1-2 hozzászólás is utalt már rá. A Kérdező nem kíváncsi Isten létezésének vagy nem létezésének a bizonyítására. Tényként fogadja el a létét és azokhoz szól a kérdése, akik szintén tényként fogadják el Isten létét - ezen a körön belül tud érdemben folyni a beszélgetés, hogy vajon Isten jó-e, avagy sem.
Értjük mi a te bizonyítási kényszeredet , nagyjából mindannyian olvastuk már a gondolataidat , de inkább olyan kérdésnél fejtegesd, ami erre irányul.
Van olyan is bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!