Az ateizmus soha nem fog bocsit kérni a szörnyű károkért amiket okozott? Az okoskodást nem kérek.
"Azzal, hogy nem kérek bocsánatot azért, mert a középkorban mit csináltak a keresztények?"
Ilyet ki kért tőled?
"Én sem vagyok hiszékeny, hisz pont az ateistáknak nem hiszek. xD"
Ez nem hiszékenység kérdése. Ez pusztán előítéletesség és rosszindulat a részedről.
"Ez nem hiszékenység kérdése. Ez pusztán előítéletesség és rosszindulat a részedről."
Tehát azon hisztizel, hogy nem hiszek neked mert ateista vagy? Annak és azt hiszek akinek akarok és amit akarok. Ebben mi a rosszindulat?
42
Nem hisztizek. Próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy a viselkedésed és a hazudozásod közel sem keresztényhez méltó.
De már teljesen kizártnak tartom, hogy te valóban keresztény lennél. Te csak próbálod valami ostoba indok miatt lejáratni a keresztényeket.
Az esetleg ezt olvasóktól kérem, hogy a két pipás válaszolót ne tekintsék kereszténynek ne befolyásolja a kereszténységről alkotott képüket ez a gyerekes provokátor aki valamiért próbálja őket lejáratni.
A vallás nevében főleg a keresztény vallás nevében gyilkoltak le milliókat,üldözték az ateistákat, ölték az ateistákat,itt lenne az ideje hogy most a vallásos embereket akik azt hiszik jó emberek,el árulnám hogy Hitler is katolikus,hívő volt.
MIért kérjünk bocsánatot mi ateisták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!