Az ateizmus soha nem fog bocsit kérni a szörnyű károkért amiket okozott? Az okoskodást nem kérek.
"Ez hazugság. Várom a bocsánat kérésedet."
Dehogy hazugság. Bocsánatot kérni a te fajtádtól?
Hamarabb vágnám ki saját nyelvem.
Nem azért kellene a kérdésed alapján bocsánatott kérned amit az őskeresztények tettek hanem amit valaha bármelyik istenség hívője csinált.
Tehát amit a teisták.
Végtelenül sajnálom, és bocsánatot kérek azért amit tett az összes isten hívő! Nincs harag???
Bocsánat!
"Végtelenül sajnálom, és bocsánatot kérek azért amit tettek az őskeresztények! Nincs harag???"
Minek kérsz bocsánatot tőlük? Ateistákat öltek a középkori keresztények? Nem. Akkor meg eleve mi közük van hozzá?
Vagy azért kérsz bocsánatot mert megvédtük Európát a muszlim hódítóktól?
"Ugyanazt a hitrendszert követitek."
Dehogy ugyanaz a hitrendszer. Szerinted én a középkori katolikus hitrendszert követem? xD
"Dehogy hazugság. Bocsánatot kérni a te fajtádtól?"
Ez aztán a Jézusi hozzá állás. Egyébként rengetegszer kértem már bocsánatot tehát hazugság amit állítasz.
14
Mert eddig volt harag? Én részemről eddig sem haragudtam rád, pusztán próbáltam felhívni a figyelmed arra, hogy az ateizmus nem egy egységes hitrendszer ahogyan a különböző vallások között is lehetnek különbségek és a ateizmus ellentéte a teizmus és nem a kereszténség.
Milyen farkasok?
Szerintem senki nem várta el tőled, hogy bocsánatot kérj bárki más helyet. A saját dolgaid miatt kérj bocsánatot, attól akinek ártottál és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!