A következő videó mindössze 9 percben leveri és megdönti az összes ateista érvet? (angol tudás szükséges)
Aha, szóval neked sincs semmi tényed arra vonatkozoan hogy létezik isten. Én is voltam vallásos csak tudod én észhez tértem belőle.
Hol van az isten amikor gyerekeket bántalmaznak és ölnek meg?
Hol van az isten amikor természeti katasztrófákba emberek halnak meg?
Hol van az isten amikor beteg vagy és orvoshoz kell menned?
Hól volt az isten amikor a dzsungelbe a 4 kisgyerek a túléléséért harcolt?
A gyerekek szerencsére tudták hogy mit ehetnek és hogy kerüljék el a nagyragadózokat, például leopárd. 40 nap után szerencsére megtalálták és megmentették öket. És ez nem egy istenségen mulott hanem azon hogy tudták hogyan éljék túl. Evolució és túlélés.
Majd én megmondom hol ilyenkor az isten.
SEHOL NINCS.
"Hol van az isten amikor gyerekeket bántalmaznak és ölnek meg?
Hol van az isten amikor természeti katasztrófákba emberek halnak meg?
Hol van az isten amikor beteg vagy és orvoshoz kell menned?
Hól volt az isten amikor a dzsungelbe a 4 kisgyerek a túléléséért harcolt?
A gyerekek szerencsére tudták hogy mit ehetnek és hogy kerüljék el a nagyragadózokat, például leopárd. 40 nap után szerencsére megtalálták és megmentették öket. És ez nem egy istenségen mulott hanem azon hogy tudták hogyan éljék túl. Evolució és túlélés.
Majd én megmondom hol ilyenkor az isten.
SEHOL NINCS."
Jajjjjjjj te.
Ez most kajak úgy hangzott, mint mikor egy általános iskolás kisdiák beül egy egyetemen tartott biológia előadásra, majd közbe vág az 4. osztályos környezet ismeret órán tanult ismereteivel. És azt hiszi, hogy ezzel milyen okosságot mondott ott az egyetemen.
Azt ugye tudod, hogy végig szalmabábot püföltél?
Isten sosem igért olyat, hogy állandóan pesztrál majd mindenkit.
Még Jézusnak sem segített mikor bajban volt, akkor gondolhatod.....
"#16
Akkor miért nem mutatsz fel végre bármit, ami tényleg alá is támasztja?"
14-es kommentemben küldtem linkeket nem?
Ha tényleg komolyan érdekel a téma, már kezdhetsz is tanulni.
"14-es kommentemben küldtem linkeket nem?"
Linkeket egy rakás könyvről, valós érvek helyett. Ez így simán terelés, mellébeszélés. Fel tudsz mutatni egyetlen konkrét érvet is az álláspontod mellett?
25
Ha lennének érvei akkor nem egy ilyen videót linkelt volna mert ő is tudná, hogy mennyire gyenge lábakon áll az egész.
Többet ne is várj tőle csak provokálni akarja az embereket de ha valamit le is kéne tenni az asztalra akkor csak a mellébeszélés és terelés fog jönni. Csak egy gyerekes provokátor a kérdező.
"leveri és megdönti az összes ateista érvet?"
A videó tökéletesen bemutatja, hogy ti hívők hogyan KÉPZELITEK el a fejetekben az ateisták valláskritikus gondolatait. Sajnos még ezeket a hamis kritikákat sem sikerült megcáfolni csúsztatások, hazugságok nélkül. Én erre nagyon nem lennék büszke a helyetekben. Ez inkább szégyenletes, mert hívő emberek csapják be a náluk butább hívőket, akiknek ez is elegendő.
Számomra érthetetlen, hogy te, mint racionális, őszinte, hívő ember hogyan vagy képes ezt nem észrevenni. Vagy csak annyi, hogy az eredmény egybevág azzal, ami kedves a fülednek? Vagy a cél szentesíti az eszközt? Jézus büszke lenne arra, hogy hazugsággal veszitek rá az embereket arra, hogy maradjanak keresztények?
Milyen véleménnyel lennél, ha én most javasolnék neked egy olyan videót, amiben egy ateista vitatkozna az általa (hasonlóan rosszul) elképzelt hívő érvekkel?
Ha nem elégedsz meg a szalmabábozással, hanem őszinte és valós vitákat is hajlandó vagy meghallgatni, amiben nem egy hívő bábozza el, mit mond az ateista vitapertnere, hanem az ateista mondja el, akkor hagyd ezeket a videókat, mert ezek becsapnak. Mint Turek, Craig, Shapiro, Lennox, Jordan Peterson meg a többi népszerű hazug ember.
Ha VALÓDI viták érdekelnek, akkor olyan videókat hallgass meg, amiben legalább egy darab valódi ateista is megszólal. Keress rá Matt Dillahunty, Sam Harris, Christopher Hitchens, Michael Shermer nevére. Akkor ismered meg a valódi ateista érveket, ha ateista ember mondja a saját szájából.
Nézd csak, hogy ne kelljen annyira keresned, itt egy elég jó videó, amiben felmossák a padlót egy igen ismert hitvédőtökkel: [link]
Ebben is tökéletesen megmutatkozik milyen korlátolt tudása van még a tapasztaltabb keresztény "guruknak" is, mennyire képtelenek egy tájékozott ateista emberrel szemben, aki nem tesz mást, csak egymás után sorolja a tényeket.
A te videód csak és kizárólag a tájékozatlan, hiszékeny közönségnek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!