A következő videó mindössze 9 percben leveri és megdönti az összes ateista érvet? (angol tudás szükséges)
#9 Mintha te jobb ellenkritikákat fogalmaztál volna meg a videóban láthatott ateista érvek kritikájára.
Többnyire abból állt a kommented, hogy bullshitelt, mellébeszélt.
"Minden vallásos embert megkérek hogy az érvek helyet mutason tényeket. Olyan bizonyitott tényeket amiket mindkét fél vita nélkűl azzonal elfogad."
Mutass te tényeket és bizonyítékokat amelyek szerint a te ateista, materialista világnézetet az igazság! Na ugye.......
Nincs ezzel semmi gond.
A kérdező hisz a maga keresztény istenében, mások más istenségekben hisznek (én például az Ázokban), megint mások pedig egyben sem.
#15 Hiába bohóckodsz itt. Ha olvastad volna bármely általam linkelt könyv egyikét, akkor tudhatnád, hogy az én hitem jól megalapozott és filozófiával keményen alátámasztott.
Míg az ateistáké annyiból, hogy nem láttam Istent ezért nem létezik, oszt csókolom.
12
A válaszom több mint a fele után volt 1 érv amire írtam, hogy mellébeszélés.
A válaszom felénél írtam a kifejtésbe bele, hogy bullshit.
Majd a végén amikor már kezdtem unni és belefáradtam az ostobaságainak a boncolgatásába akkor már csak annyit írtam, hogy bullshit. Különösen mert annyira nyilvánvalóan ostobaság volt.
Lehetőleg az ilyen hazudozást hanyagold, különösen ha már vettem a fáradtságot a kérdésed miatt és végig néztem ezt az inkább le sem írom, hogy mit.
Nem bohóckodom; miért vagy ilyen bunkó és előítéletes másokkal szemben?
Az már régen rossz jel, ha egy hitet ennyire kétségbeesetten próbálnak megmagyarázni és terjeszteni. Az én hitem nekem van, a természet a bizonyíték rá. Ha te nem hiszed, nem probléma, de csak a saját gerinctelenségedet és képmutató jellemedet bizonyítod, ha nem fogadod el mások hitét, de azt követeled, hogy a tiedet elfogadják.
Odin, Mindenek Atyja, mutasson neked bölcs utat.
16
Nem értem. Ha annyira sziklaszilárd a hited akkor miért kell itt bizonygatnod DE leginkább azt nem értem, hogy akkor miért nem a jó érveket hozod és miért egy ilyen gagyi videót hozol?
Akkor miért nem mutatsz fel végre bármit, ami tényleg alá is támasztja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!