A Jehova Tanui Istene és a kereszténység Istene az egy és ugyanaz?
Figyelt kérdés
febr. 18. 19:38
21/24 A kérdező kommentje:
ln ugy értesültem hogy nem is keresztények ezek,akkor hogyan lehet?
febr. 24. 21:44
22/24 Pupusz válasza:
Isten nevéből annyi maradt fent, hogy JHVH. A többi emberi mellébeszélés. Legközelebb a zsidók Jahve elnevezése állhat az igazsághoz. A Bibliát is kiforgatták, Isten rengeteg nevét egy ilyen kamu névvel helyettesítik. Istennek pedig rengeteg gyönyörű neve van: Örökkévaló, Mindenható, Teremtő, Atya, Abba, Seregek Ura, Mindenség Királya, Él Shaddai, Vagyok stb. Jézus Krisztus a név, ami biztosan nekünk adatott. A tanúk tagadják Jézus istenségét. Tagadják Jézust. Emiatt egy sátánista szekta. Van róluk videósorozat a youtubeon olyantól, aki köztük volt és ismeri a tanításaikat:
23/24 A kérdező kommentje:
Az egyik azt irta nekem,hogy biztos kitiltottak a szektából,és azért irtam ide ki a kérdést. Biztos nekem olyan jó lehetett közöttük egykoron. Hol élnek ezek,nem is csodálkozom hogy olyan bigottok hogy benne vannak a jehovista csapatban. Vannak akik arra vannak itélve hogy tévelygésben éljenek,ezt is nekünk meg kell értenünk,ők vakságban vannak.
febr. 27. 17:02
24/24 Pupusz válasza:
Fel lehet hívni a figyelmüket a tévedésükre. Be vannak csapva nagyon. A keresztények istene Jézus Krisztus. "Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam" "Én és az Atya egyek vagyunk" "Aki látott engem, látta az Atyát". Figyelmen kívül hagyják a Biblia lényegét, Jézust. Emiatt a sátán uralkodik rajtuk jehova néven. Mindezt ők nem is tudják. Vak hitűek, olyanok, mint a bányalovak. Nem néznek sehova csak a bálványukra, a sátánra. Nincs bennük szeretet, ha kitiltanak valakit közülük, nem szólhatnak hozzá a rokonai, barátai, családtagjai. Ez nem szeretet. Ez gyűlölet. Érzelmi zsarolás. Emiatt nem mernek kilépni sokan sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!