Keresztények miért támogatják Izraelt mikor a zsidó vallás szerint a keresztényeket halálra kell ítélni?
Az alábbi videóban az izraeli hatóság megállít néhány keresztényt. Valószínűleg misszionáriusok az USA-ból mert kiderül a keresztény vallást terjesztenék. Az izraeli katonák és egy civil nem engedi hogy a kereszténységről beszéljenek, majd azt mondja a zsidó férfi hogy a Tóra szerint halálbüntetés jár a keresztényeknek mert bálványimádók.
https://www.youtube.com/watch?v=lq28ZFNzaWM
Szóval érdekes hogy keresztények azokat támogatják akik legszívesebben kivégeznék őket mert a vallásuk ezt írja elő, de ugyanezek a keresztények ellenségesek a muszlimokkal pedig az iszlám szabad vallásgyakorlást biztosít nekik.
Ezt néhány zsidó fundamentalista fújja így fel.
Tudom, most számodra meglepő dolgot mondok, de mondjuk egy magyarországi vagy amerikai származású neológ zsidó és egy Közel-Keletről származó ultraortodox kaftános között több különbség van, mint egy magyar és pl. egy angol között. Ráadásul ők szerintem jobban utálják egymást, mint általában a keresztényeket...
2. "Én nem támogatnék olyat akinek a vallása azt tanítja hogy ki kell végezni engem." Akkor ne támogasd! (Elég nagy butasággal indokolod, de a te dolgod!)
4. "Az iszlám terrorizmust Izrael hozta létre az USA-val" Perszepersze. Tök világos. Te már csak ilyen vagy.
Miért butaság? Szerinted okos dolog olyanokat támogatni akiknek a vallása előírja hogy ki kell végezni téged?
"Az iszlám terrorizmust Izrael hozta létre az USA-val" Perszepersze. Tök világos. Te már csak ilyen vagy."
Ezek Netanyahu szavai 2019-ből :
“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”
Magyarul Izrael anyagilag támogatta a Hamaszt de az is lehet hogy Izrael hozta létre. Az ISIS-el sincs semmi problémájuk.
A mai zsidóság talmudista.
A bálványimádókat az ószövetségben a sajátjaik közül is kikellett irtani.
Vallási vezetőik rég letértek az igaz útról, maga a zsidóság totálisan félreértette saját szerepét, feladatát a világban.
A Messiást nem fogadták el, de majd elfogják az antikrisztust, ebbe rohannak, ezt munkálják.
Kérdező azt írod, hogy a 8as válaszolót van okuk utálni mert "népirtást követtek el a palesztinok ellen."
Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem.
1. Szerinted a 8as válaszoló részt vett ebben vagy bármilyen más népírtásban?
2. Akkor tényleg van indokuk gyűlölni őt?
Azt mellékesen megjegyezném, hogy ez a hozzáállás nem helyes vallástól teljesen függetlenül. Nem jó utálni a németeket mert voltak közöttük nácik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!