Miért tartották meg a keresztények az Ószövetséget?
"Akarjátok hogy olyan kérdést tegyek fel, amire nem tudtok válaszolni?"
Nyugodtan :)
Viszont arra még nem válaszoltál, szerinted melyik az igazi, hiteles Biblia a sok közül?
Nem azt kérdeztem hogy tegyek-e fel olyan kérdést, amire nem tudtok válaszolni.
Erre a válasz lehet az hogy nyugodtan.
Ezt kérdeztem:
Akarjátok hogy olyan kérdést tegyek fel, amire nem tudtok válaszolni?
Én azt akarom, hogy eláruld végre, hogy mi a búbánatos pokolra akarsz ezzel kilyukadni?
Vagy ez most a felsültél ezért el tereled a figyelmet azzal, hogy értelmetlenségeket írsz?
UI.: akarni nem akarom ahogyan azt sem, hogy a szomszéd megebédeljen mert számomra teljesen irreleváns az, hogy ha te értelmetlenül felteszel értelmetlen kérdéseket. De ellenemre sincsen az egész mert ha meg is teszed sem változik semmi maximum lezárjuk végre ezt az értelmetlenséget. Ilyen módon kicsit szeretném ha végre feltennéd mert akkor végre vége lenne ennek.
De azt nem mondtad, hogy akarod azt, hogy olyan kérdést tegyek fel, amire nem tudsz válaszolni.
Ha pedig nem akarjátok hogy olyan kérdést tegyek fel, amire nem tudtok válaszolni, akkor nem is teszem fel azt a kérdést, amire nem tudsz válaszolni.
A 64-es nem akarja.
Ha most feltenném a kérdést, amire nem tudsz válaszolni, akkor ellentmondásban lennék ezzel a kijelentésemmel:
"Ha pedig nem akarjátok hogy olyan kérdést tegyek fel, amire nem tudtok válaszolni, akkor nem is teszem fel azt a kérdést, amire nem tudsz válaszolni."
" Ilyen módon kicsit szeretném ha végre feltennéd mert akkor végre vége lenne ennek."
"Ha nem akarjátok, akkor nem is teszem fel a kérdést."
Ott írtam. Szövegértés és értelem teljesen elérték a 0-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!