Keresztények miért Izraelt támogatják?
Egyértelmű hogy ennek vallási oka van, de nem látom mi ebben a jó keresztényeknek. Egyrészt Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen ami nem vet jó fényt az őket támogató keresztényekre sem. Másrészt zsidók nem fogadják el Jézust mint Messiást, mert ők még várják. Keresztény szempontból viszont, ha jön valaki aki Messiásnak mondja magát, csak az Antikrisztus lehet. Ha így lesz a zsidók felsorakoznak az Antikrisztus mellett és nyilván a keresztényeket is támadás érni.
Van még egy olyan elképzelés főleg cionista keresztények részéről, hogy mesterségesen kirobbantják a nagy háborút a Közel Keleten, ami Jézus visszatérést előrébb hozza. Én eben sem látok túl sok értelmet.
Összefoglalva, keresztények miért támogatnak egy olyan államot ami az Antikrisztust fogja szolgálni?
"Ez nem túlzás, hanem népirtás"
Ez az állítás teljesen nonszensz. Ezek nem valami egymást kizáró fogalmak.
"Ez nem túlzás, hanem népirtás. Ilyet csak embertelen vadállatok tesznek."
Mint ahogy olyat is csak vadallatok tesznek, hogy atruccannak egy idegen orszagba, es civilek szazait gyilkoljak halomra. Vagy szerinted azzal semmi baj sincsen? Ha a palesztinok bombazasa nepirtas, akkor az izraeliek raketazasa meg lepuskazasa is nepirtas.
1. Te nyelvészkedtél, mert nem tetszett, amit leírtam. Én csak rámutattam, hogy a nyelvészkedésed miért volt értelmetlen.
2. Nem állítottam, hogy keresztény lennék.
3. Nem állítottam, hogy Jézus bármit is szó nélkül végignézne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!