Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi lenne a legjobb bizonyíték,...

Mi lenne a legjobb bizonyíték, hogy a kereszténység hazugság? Nem létezett Jézus, nincs Isten sem.

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
79%

19.

A tudományos ismeretek terjesztése azért csökkenthetné a hívők számát mert vannak olyan hívők akik hitének az alapjául szolgál a tudományos ismeretek hiánya.

2023. okt. 15. 20:18
 42/84 anonim ***** válasza:
0%

Talán nem hiszed, hogy megtagadok magamtól minden élvezetet? Szeretem úgy mindegyikteket, mint saját magamat. Sőt, úgy szeretlek titeket, igyekszem úgy szeretni, ahogy Krisztus szerette tanítványait. Ezért járok ide fel.

Évek óta veletek vagyok, tanítalak titeket, válaszolok nektek. Ha szóval lehetséges gyógyítalak titeket. Magamtól pedig megtagadok mindent. Jó, anyám sütijéből nem tudok nektek adni, de a receptjét elkérhetem.

Munka után itt vagyok nektek. Vagy munka előtt. Néha megnézek egy sorozatot, vagy filmet, de vissza jövök. Nekem ez a jutalmam. Hogy aláznak az ateisták, miközben valójában magukat minősítik. Meg néha az is jól esik, amikor valaki ír egy üzit, hogy jó volt a válasz. De az igaz Jutalmat Isten adja mindig. Még itt az életben megadja, ha valaki igyekszik tisztességesen élni. De még annak is megadja, aki bár nem mindig tud tisztességes lenni és az Úrnak ezt a belső szobájában meg is vallja bűneként, mégis törekszik a tisztességes utakat választani.

Elsősorban Isten országát keressétek és annak igazságát. Ha így tesztek és még mellette tisztességes módon éltek. Bizony, nem marad el a jutalmatok.

Jó, hogy vagytok. Mind egyszeri, megismételhetetlen értékek vagytok, még ateista embertársaink is. Még a más vallású embertársaink is értékek. Ha bárki elveszne közületek, az jóvátehetetlen lenne. Az Úr pedig nem hagyja elveszni az övéit, csak azt veszti el, aki önként dobja el az élet ajándékát. Legyetek éberek, mert közelben van már a mennyek országa. Mindig legyetek éberek.

2023. okt. 15. 20:27
 43/84 A kérdező kommentje:
A melegek is szeretik egymást. Ők miért bűnösök?
2023. okt. 15. 20:28
 44/84 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem úgy mindegyikteket, mint saját magamat. ... Magamtól pedig megtagadok mindent."

Vagyis nem is szereted saját magadat sem - így minket sem... Ez lehet a baj... Az egyik...

2023. okt. 15. 20:42
 45/84 anonim ***** válasza:
72%
Minek tagadod meg magadtól. Mert egy hazug biblia ezt mondja?
2023. okt. 15. 20:45
 46/84 anonim ***** válasza:
72%
Az orvosnak meg igenis a tényeket kéne néznie, nem a vallást belevinni. Mert akkor mért az orvostudomány megjelenésével kezdtek megszűnni a betegségek. És a vallásos európa még hemzsegett a pestistől, meg minden szartól?
2023. okt. 15. 20:47
 47/84 anonim ***** válasza:
72%

A szép beszéd nem jelent semmit! Szépen meg is lehet ölni valakit.

Attól, hogy szépen beszélsz, még hazug marad a biblia. Nyomatod a beteg vallásos szarjaid, nem mersz szembenézni azzal, hogy a biblia hazudik.

ha nektek mindegy, hogy hazudik, a lényeg, hogy higyjetek valamiben, akkor jobb lenne, ha nem ebben a társadalomban csinálnátok.

2023. okt. 15. 20:52
 48/84 anonim ***** válasza:
46%

"Minek tagadod meg magadtól. Mert egy hazug biblia ezt mondja?"

A Biblia pont nem azt mondja, hogy mindent tagadj meg magadtól, hanem azt, hogy szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Nagyon nem ugyanaz!

2023. okt. 15. 20:54
 49/84 anonim ***** válasza:

"jobb lenne, ha nem ebben a társadalomban csinálnátok"

:D

Hanem melyikben, mi az óhajod? :D

2023. okt. 15. 20:54
 50/84 Jégszív ***** válasza:

#29.

ennyi?

2023. okt. 15. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!