Ha Isten a mi világunkkal együtt teremtette az időt és a teret, akkor a szellem világot mikor teremtette, ha akkor még nem volt idő?
Nem bizony, csak 3 másik kommentben kiakadtál, mert valakinek nem tetszett a kommented.
Szegény.
"Nem a komment nem tetszik nekik"
Szóval sosem interktáltál azokkal az emberekkel, de te jobban tudod hogy mit gondolnak?
Érdekes.
"az érvekhez tökhülyék vagytok (téged beleértve)"
Haverom most írok ide először.
De oké, hülye vagyok.
De még mindig gondolatolvasósat játszol.
"Csak ezt lepleztem le."
Eddig oda jutottál, hogy lepontoztak és nem adtak okot.
Lehetséges hogy a kommentedben nem jó valami?
"Ennyit az ateisták racionalitásától, sértődött hisztis kisgyerekek vagytok, akik nem bírják elengedni, hogy alulmaradtak egy vitában."
Jaj igen a csúnya ateisták... de mindkét fél ezt teszi haverom.
Lehet nem jártál még itt, de ha valaki nem hisz azt is gyakran már lepontozta 5 ember és semmi komment.
Na ez az, amikor az áldozatot jásza valaki, mert az internet pontjai lementek kettővel 😂
"Szóval sosem interktáltál azokkal az emberekkel, de te jobban tudod hogy mit gondolnak?
Érdekes."
De igen, csak nem itt, hanem még korábban.
"Haverom most írok ide először.
De oké, hülye vagyok.
De még mindig gondolatolvasósat játszol."
Nem írtál te sem ellenérvet az eredeti kommentemre. És nem most írsz ide először, hisz már kaptál értékelést te is. Ahhoz van eszed, hogy beleköss valamibe, ami nem rád tartozik, de hogy érdemben reagálj arra, amit eredetileg írtam, az nem megy. Csak akkor nem értem, mire fel ez a rohadt nagy fennhéjázás a részedről.
"Eddig oda jutottál, hogy lepontoztak és nem adtak okot.
Lehetséges hogy a kommentedben nem jó valami"
Ezt érdemi reakció híján nem tudom megállapítani. Pont ezt tettem szóvá. De érv hiányában nem fogom magamat gaslightolni, hogy jajj, biztos velem van a baj.
"Lehet nem jártál még itt, de ha valaki nem hisz azt is gyakran már lepontozta 5 ember és semmi komment.
Na ez az, amikor az áldozatot jásza valaki, mert az internet pontjai lementek kettővel"
Csakhogy amit írtam, annak semmi köze a hitemhez, az a tudományos álláspont. Ha valaki lepontozza, akkor elvárnám, hogy adjon indoklást. Nem a pontjaim miatt, azt leszarom, az ateisták úgyis mindig lepontoznak, csak azt nem vártam, hogy olyankor is, amikor az ő álláspontjukat írom le.
Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd arra kifuttatni, hogy én hisztizek, de én csak egy érdemi álláspontot szerettem volna kihúzni belőletek. És mivel erre nem voltatok hajlandóak, rámutattam a képmutatásotokra.
Úgyhogy foglalj állást az idő és az entrópia viszonyáról, vagy ne sértődj meg, hogy a többi közé sorollak, ha egyszer te is pont ugyanazt csinálod. De a legbölcsebb az lenne, ha nem írnál semmit, ha egyszer nincs érdemi mondanivalód a témában.
Titus Pullo a láthatatlan és nem létező ellenfelek ellen harcol.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!