Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a muzulmánok is hisznek...

Ha a muzulmánok is hisznek Jézusban, miért nem követik őt?

Figyelt kérdés
Az iszlám vallás szerint Jézus nem volt Isten fia, nem halt meg a kereszten, és nem támadt fel, de Allah prófétája volt és a Messiás, és csodákat is tett. De ezt mind hiába hiszik a muzulmánok Jézusról, ha nem követik őt.

2023. ápr. 17. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek az iszlám tanításai is te észlény"

Meg sok más vallásé, pont mivel semmi egyedi nincs a felsoroltakban. Vagyis semmiből nem következik hogy ezek bármelyike is az iszlámból ered.

2023. ápr. 17. 23:06
 32/163 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az hogy sehogy? Ha valaki azt állítja 2+2 egyenlő 5 akkor azt tudományosan meg tudom cáfolni."

Tehat a Koran ilyen hamis dolgokat irna, mint az, hogy 2+2=5?

"Hol a te tudományos cáfolatod az iszlám állítására?"

Nekem sehol. Epp ezt irtam, hogy mindig annak kell bizonyitania, aki az allitast teszi.

"Részemről a bizonyítás pedig a többi vallással történő összehasonltás és tengernyi azonosság."

A te szemelyes bizonyitekoddal semmi baj sincs, ha az szamodra megfelel bizonyitekkent. De ettol az meg nem lesz tudomanyos bizonyitek.

2023. ápr. 17. 23:18
 33/163 anonim ***** válasza:
0%

"Meg sok más vallásé, pont mivel semmi egyedi nincs a felsoroltakban. Vagyis semmiből nem következik hogy ezek bármelyike is az iszlámból ered."

Pont ezt mondtam az előbb te fogyatékos. Ha felsorolom az azonosságokat azokra vágod hogy nem egyedi :)

2023. ápr. 17. 23:23
 34/163 anonim ***** válasza:
0%

"Tehat a Koran ilyen hamis dolgokat irna, mint az, hogy 2+2=5?"

Mond meg te. Ha ír ilyet akkor cáfold meg.

"Nekem sehol. Epp ezt irtam, hogy mindig annak kell bizonyitania, aki az allitast teszi."

Hát nem. Ahogy mondtam ha valaki azt állítja 2+2 egyenlő 5 akkor azt tudományosan meg tudom cáfolni.

"A te szemelyes bizonyitekoddal semmi baj sincs, ha az szamodra megfelel bizonyitekkent. De ettol az meg nem lesz tudomanyos bizonyitek."

Különböző vallások összehasonlítása és az azonosságok meghatározása tudomanyos bizonyítek.

2023. ápr. 17. 23:26
 35/163 anonim ***** válasza:
0%

"Erre nem nagyon van szükség, hiszen ez csak egy hit alapu elmélet, ami fel dolgozza azt az ellent mondást amiről állitásod szerint nem gondolkozunk."

Megint hülyeséget beszélsz. Ez nem hit alapú. Egy ateista is megállapíthatja hogy volt az ősidőkben egy közö vallás amiből aztán kialakult a többi világvallás, anélkül hogy elhinné az a vallás Istentől származik.

2023. ápr. 17. 23:30
 36/163 anonim ***** válasza:
100%

"Pont ezt mondtam az előbb te fogyatékos. Ha felsorolom az azonosságokat azokra vágod hogy nem egyedi"

Nyilván, hisz jó pár sebből vérzik az elképzelés, hogy az iszlám bármilyen formában is létezett volna Mohamed előtt. Hogy nem tudod bizonyítani hogy az általad felsorolt hasonlóságok bármelyike is az iszlámból eredne, az csak egy a sok probléma közül.

2023. ápr. 17. 23:39
 37/163 anonim ***** válasza:
100%

"Megint hülyeséget beszélsz. Ez nem hit alapú. Egy ateista is megállapíthatja hogy volt az ősidőkben egy közö vallás amiből aztán kialakult a többi világvallás, anélkül hogy elhinné az a vallás Istentől származik."

Azt amúgy vágod, hogy épp a hittársadat hülyézed? :D

2023. ápr. 17. 23:40
 38/163 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

"Azt amúgy vágod, hogy épp a hittársadat hülyézed? :D"

Nem érdekli.

2023. ápr. 17. 23:54
 39/163 anonim ***** válasza:
0%

"Nyilván, hisz jó pár sebből vérzik az elképzelés, hogy az iszlám bármilyen formában is létezett volna Mohamed előtt. Hogy nem tudod bizonyítani hogy az általad felsorolt hasonlóságok bármelyike is az iszlámból eredne, az csak egy a sok probléma közül."

Milyen sebből vérzik? Felsorolonád?

Azt sem fogatad fel hogy ha az adott tanítás több vallásban is szerepel onnantól nem lehet egyedi. Szóval nem létezik olyan hogy egyedi azonosság :)

2023. ápr. 18. 00:02
 40/163 anonim ***** válasza:
0%

"Azt amúgy vágod, hogy épp a hittársadat hülyézed? :D"

Azt várod, hazudjam azt hogy okos? :) Gyakran beszél hülyeségeket én pedig öszintén felhívom erre a figyelmét. Lehet nálatok keresztényeknél úgy szokás hogy támogatjátok egymás hülyeségeit és hazugságait.

2023. ápr. 18. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!