Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták minek szoktak...

Az ateisták minek szoktak odacsapódni a pride felvonulásokhoz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5uY4CYCgDB4

[link]

Mintha teista melegek nem léteznének, és figyelmen kívül hagyják őket, hát mekkora tahóság ez már.

2023. ápr. 16. 07:52
1 2 3 4
 31/40 Demion ***** válasza:
100%

#29 Kérdező

"Nem néztétek végig a videót amit előző kommentemben küldtem?"

A Fair Right Ádám videóját, ahol kontextusukból kiragadott félmondatokra reagál, és még annyi gerinc sincs benne, hogy linkelje az eredeti videót, mert akkor kiderülne, hogy manipulálta a felvételt? Arra a videóra gondoltál?

"Pusztán a vallás szabadság megtartása, és önvédelemből."

Az ateisták pusztán vissza akarják szorítani a vallást a magánszférába, merthogy ott a helye. A ember hite magánügy, de ti mégis igyekeztek ráerőltetni a sajátotokat, akire csak lehet. Az ég szerelmére, óvodába járnak be a papok téríteni! ÓVODÁBA!!! Mi a franc keresnivalója van egy papnak az óvodában!?

"És én speciel állandóan veszélyben érzem magamat, ha nem keresztények közt vagyok."

Akkor keress fel egy orvos terapeutát, mert jól láthatóan üldözési mániád van, ez pedig súlyos pszichés probléma.

2023. ápr. 19. 18:20
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

"Pusztán a vallás szabadság megtartása, és önvédelemből.

Ez minden amit szeretnénk, és sajnos nem engedhetjük meg hogy kockáztassunk, csak a keresztényekben lehet bízni."

Az lenne a nagy vallás szabadság, hogy elnyomod a többi vallást és a rákényszeríted a sajátodat az emberekre?

2023. ápr. 19. 19:11
 33/40 A kérdező kommentje:

"Az ateisták pusztán vissza akarják szorítani a vallást a magánszférába, merthogy ott a helye."

Miért lenne ott a helye? Milyen alapon mondja meg egy ateista hol a helye a keresztény vallásnak?

"Az ég szerelmére, óvodába járnak be a papok téríteni! ÓVODÁBA!!! Mi a franc keresnivalója van egy papnak az óvodában!?"

Nagyon helyes. NAGYON HELYES!

Inkább papok járjanak be az óvodákba mint az LMBTQ aktivisták.

https://www.youtube.com/watch?v=iyuyElk2sWk

"Akkor keress fel egy orvos terapeutát, mert jól láthatóan üldözési mániád van, ez pedig súlyos pszichés probléma."

Jó vicc.......

"Az lenne a nagy vallás szabadság, hogy elnyomod a többi vallást és a rákényszeríted a sajátodat az emberekre?"

Na ezt a következtetést miből vontad le? Pont az ateisták akarják rákényszeríteni az ateizmusukat a vallásosokra.

2023. ápr. 19. 21:21
 34/40 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

"

"Akkor keress fel egy orvos terapeutát, mert jól láthatóan üldözési mániád van, ez pedig súlyos pszichés probléma."

Jó vicc......."

Nem vicc, sajnos komoly!

----

"

Akkor mutatom a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

"

Ok, itt egy kérdés, amihez többször is hozzászóltam, DE ki és melyik hozzászólásomat cincálta szét??? A sok nulla hasznosságú álokoskodásra gondolsz cáfolatként az érveimre? Fuss neki még egyszer, mert nagyon benézted!

2023. ápr. 19. 22:00
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sok mindent állítasz, de csak egy üres teszkós zacskót lobogtat a szél a kezedben, nincs semmire érved. Ha csak veszekedés céljából írtad ki a kérdésed, provokálásból, akkor csak az jött össze, hogy megismertünk téged is. Ami nem vet jó fényt a keresztény közösségre.

Papoknak nincs helyük az óvodában. Oda csak az óvoda dolgozóinak lehet bejárása. Ha korai indoktrinációt akarsz a gyerekeden elkövetni, vidd a templomba magad. Mi lesz legközelebb, már a szülészetre is beengedjük őket?

A linkelt videódat nem nézem meg, ha nem vagy képes összefoglalni a saját szavaiddal, akkor az azt jelenti, te sem tudod mit linkeltél.

"az ateisták akarják rákényszeríteni az ateizmusukat a vallásosokra."

Mutass már egy olyan hittan órát, ahol az ateizmusra akarnak erőltetni... Ugye... Totál hidegen hagy, akármiben is hiszel, amíg a gyerekeimet nem akarod, hogy abban higgyenek, amíg az én életemet nemnakarod tönkre tenni, vagy valamelyik barátomét, ismerősömét, szomszédomét. Ennyire nem erős a hited, hogy így rettegsz tőlünk?

Most örülj, mert egyelőre a mi adónkból is él az egyházad. A mi adónkból is kampányolnak ellenünk. A mi adónk is finanszíroz benneteket.

A veszekedés helyett, felhívnám a figyelmed, elolvashatnád a Bibliát. Eddigi hozzászólásaid alapján még nem jutottál a végére. Akkor értenéd a válaszainkat is.

2023. ápr. 19. 23:50
 36/40 A kérdező kommentje:

"Ok, itt egy kérdés, amihez többször is hozzászóltam, DE ki és melyik hozzászólásomat cincálta szét??? A sok nulla hasznosságú álokoskodásra gondolsz cáfolatként az érveimre? Fuss neki még egyszer, mert nagyon benézted!"

Na ne játszd már túl! Attól hogy minden keresztény hozzászólást lepontoztok még semmit nem bizonyít. Ha a pontozás számítana, és a valóságot tükrözné a fidesz már rég megbukott volna. xD

Meg mi az hogy áll okoskodás? Azt meg már mindenre lehet mondani.

De ebbe ne is menjünk jobban bele mert én vagyok azonos azzal a hozzászólóval és nem fogom tudni itt megvédeni, neked pedig könnyű dolgod lenne mert ő nincs itt. Úgyhogy szerintem inkább ezt engedjük el........

"Kérdező, sok mindent állítasz, de csak egy üres teszkós zacskót lobogtat a szél a kezedben, nincs semmire érved. Ha csak veszekedés céljából írtad ki a kérdésed, provokálásból, akkor csak az jött össze, hogy megismertünk téged is. Ami nem vet jó fényt a keresztény közösségre."

Ne akarj már úgy beállítani mintha csak kötekedni akarnék, elég gyermeteg módszer.....

"Papoknak nincs helyük az óvodában. Oda csak az óvoda dolgozóinak lehet bejárása. Ha korai indoktrinációt akarsz a gyerekeden elkövetni, vidd a templomba magad. Mi lesz legközelebb, már a szülészetre is beengedjük őket?"

Szerintem meg van helyük!

"A linkelt videódat nem nézem meg, ha nem vagy képes összefoglalni a saját szavaiddal, akkor az azt jelenti, te sem tudod mit linkeltél."

Nem fogok neked potyára rizsázni, ha érdekel nézd meg és kész.

"Mutass már egy olyan hittan órát, ahol az ateizmusra akarnak erőltetni... Ugye... Totál hidegen hagy, akármiben is hiszel, amíg a gyerekeimet nem akarod, hogy abban higgyenek, amíg az én életemet nemnakarod tönkre tenni, vagy valamelyik barátomét, ismerősömét, szomszédomét."

Mert mi akarjuk tönkre tenni a ti életeteket? Jó vicc! Mivel?

És még hogy csak mi akarunk téríteni?! Akkor az ilyen videókat minek csináljátok?:

https://www.youtube.com/watch?v=OnZeIPH_S-I

Betyár egy elfogadó népség vagytok mondhatom........

"Most örülj, mert egyelőre a mi adónkból is él az egyházad. A mi adónkból is kampányolnak ellenünk. A mi adónk is finanszíroz benneteket."

És? Előbb még azt mondtátok, hogy mi vagyunk többségben! Te sajnálod azt a kis adót tőlünk? Tehát akkor csak élősködni akarsz a keresztényeken mi?!

"A veszekedés helyett, felhívnám a figyelmed, elolvashatnád a Bibliát. Eddigi hozzászólásaid alapján még nem jutottál a végére. Akkor értenéd a válaszainkat is."

Te szádra se vedd többet a szent bibliát.

De a legnagyobb baj, hogy még komprumisszumokat sem lehetne kötni veletek.

Például ha nem járnának papjaink az óvodákba téríteni, cserébe ha ti is befejeznétek az ellenséges, hitről való eltérítést folytató magatartást a keresztényekkel szemben.

Vagy nem menne az adótok az egyház zsebébe, ha cserébe befejeznétek a folyamatos Istenkáromlást.

Nem az lenne az értelmes megoldás ha valahogy megpróbálnánk düllőre jutni egymással?

De persze veletek úgysem lehetne, mert az ateisták mindent maguknak akarnak, és semmit a keresztényeknek.

2023. ápr. 20. 18:40
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

"Mert mi akarjuk tönkre tenni a ti életeteket? Jó vicc! Mivel?"

Az egyik ilyen dologról szól pont a kérdés. Te hol voltál eddig?

"De a legnagyobb baj, hogy még komprumisszumokat sem lehetne kötni veletek."

Velünk? TE akarod kényszeríteni a nézeteidet mindenkire.

Szerintem az itteni ateista válaszolóknak a 90% de lehet a 100%-kának semmi problémája nem lenne a kereszténységgel ha nem próbálnák rájuk erőszakolni.

Itt van a kompromisszum. Higgy amiben akarsz de ne erőltesd másokra. De ezt már leírták. Ezzel szemben a te kompromisszumod a tűnjön el mindenki aki nem ért veled egyet.

"Például ha nem járnának papjaink az óvodákba téríteni, cserébe ha ti is befejeznétek az ellenséges, hitről való eltérítést folytató magatartást a keresztényekkel szemben."

Tudod van sok más vallás is akik nyugodtan élik az életüket és nem köt beléjük senki. Tudod miért? MERT NEM ERŐSZAKOLJÁK RÁ MAGUKAT MÁSOKRA!

Máséban a szálkát magadéban ....

Arról nem is beszélve, hogy ha nem értek veled egyet akkor elkezded manipulálni és telebeszélni a gyerekek fejét. ENNÉL UNDORÍTÓBB ÉS ALÁVALÓBB DOLGOT NEHÉZ LETT VOLNA KITALÁLNI!

"Vagy nem menne az adótok az egyház zsebébe, ha cserébe befejeznétek a folyamatos Istenkáromlást."

Akkor a ti adótok miért nem megy az ateisták zsebébe amikor ti káromoljátok az ateistákat, tudósokat, lapos földet hirdettek, stb????

MI A KÉNKÖVES KÖZE VAN AZ ADÓNAK AHHOZ, HOGY VALAKI NEKED NEM TETSZŐ DOLGOKAT MOND?

2023. ápr. 20. 19:08
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

#36 Kérdező

Szerintem befejeztem, nem válaszolok neked többet, mert egyszerűen soha nem válaszolsz korrekt módon. Mindig csak beszólsz, odamondogatsz, soha nem érvelsz. Úgy érzem, hogy azért, mert nem is vagy rá képes. Minden válaszodból a gőg, a felsőbbrendűség dől. A minimális tiszteletet sem adod meg azoknak, akik válaszolnak neked.

Nem tudom, hogy troll vagy-e vagy tényleg ennyire hiányzik belőled az őszinteség, az emberség.

Ember, SEMMIRE nem válaszoltál, csak idegesen odamondogatsz... Szomorú.

2023. ápr. 20. 21:41
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet úgy is, ha a kérdező hivatásos provokátor.
2023. ápr. 20. 21:55
 40/40 Jégszív ***** válasza:
75%

Ezt meg hol álmodtad?

Avagy a pride felvonulók közt jól látható, ki az ateista?

Muszáj elismernem, sokat mozoghatsz köreikben... 😁

2023. júl. 10. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!