Az ateisták minek szoktak odacsapódni a pride felvonulásokhoz?
https://www.youtube.com/watch?v=5uY4CYCgDB4
Mintha teista melegek nem léteznének, és figyelmen kívül hagyják őket, hát mekkora tahóság ez már.
"a keresztény filozófusok szétcincálnak benneteket ideológiai szinten."
Nem sírok, mulatok az ostoba okoskodásukon... :-)
Neked sincs -fogadok- egyetlen olyan érved ezektől a keresztény filozófusoktól, amit ne lehetne pillanatok alatt "szétcincálni", ízekre szedni, és LAZÁN bizonyítani a hibás voltát!
Darkmoon80! Pont te vagy az akit még itt gyakorin is szétcincáltak, már nem tudom melyik kérdés volt, de utána meg eltűntél innen majd egy hónapra.
Nagyon csendben vagy azóta.......
"Mivel minden vallást károsnak kiáltottatok főleg a keresztényt, mi mást gondolhatnánk? Sőt ez nemhogy nem elfogadás, hanem nyílt hadüzenet."
Egyrészről ez nem hadüzenet maximum ha azt csinálsz belőle.
Másrészről ki kiáltott ki ilyet? Én nem. Sok másik ateista sem. Az ateisták egy jelentős része odáig sem jut el, hogy egy nagy gőzölgőt pottyantson a fejetekre.
"Darkmoon80! Pont te vagy az akit még itt gyakorin is szétcincáltak, már nem tudom melyik kérdés volt, de utána meg eltűntél innen majd egy hónapra."
Ez érdekelne. Valaki linkelhetné ezt a kérdést.
#20 Kérdező
"Vagy azért mert a kereszténység belefolyik a politikába, mert ti nem hagytok más választást.
Nem nagy titok ha elárulom, hogy most is a politikai hatalom megszerzésén dolgoznak a keresztények, de csak azért mert muszáj."
Peeeeersze. Muszáj... Nyilván miattunk, ateisták miatt kénytelen a kereszténység belefolyni a politikába... évszázadok óta. Nyilván nem hatalomvágyból. Nyilván nem azért mert mindenkinek a torkán le akarjátok nyomni a vallási dogmáitokat. Hogy is lehetne ilyet feltételezni rólatok...
#20 Kérdező
"a magyar ateista társaság akarja képviselni az ateizmust egész Magyarországon"
Nincs jelentősége, hogy mit akar. Az igazság számít csak, hogy minket ateistákat valóban ők képviselnek-e. Ugye, te sem gondolod, hogy téged a trágár Bayer Zsolt képviselne, csak mert ő azt gondolja magáról, hogy minden magyar keresztény ember nevében nevezi demens vénembernek a pápát?
"Mivel minden vallást károsnak kiáltottatok főleg a keresztényt, mi mást gondolhatnánk?"
Egy dolog az, hogy elfogadunk benneteket, hívőket, a hiedelmeitekkel együtt. Lehetsz keresztény, zsidó, muszlim, buddhista, jedi, bármiben hihetsz.
De ez természetesen nem azt jelenti, hogy egyet is értenék veled. Ugye nem gondolod, hogy veled és a többi vallás hívőivel is egyet kellene értenem? Hiszen azok a vallások kizárják egymást.
"Sőt ez nemhogy nem elfogadás, hanem nyílt hadüzenet"
Sokat elmond a hitedről, hogy csak azért mert mi nem hiszünk benne, te máris ellenségnek tekintesz bennünket. Jézus is ezt mondta, hogy ellenségeid vagyunk? Te így emlékszel a Bibliára, hogy ilyeneket írt?
"a keresztény filozófusok szétcincálnak benneteket ideológiai szinten"
Semmilyen szinten nem sikerült még keresztény vagy más vallású filozófusnak sem szétcincálnia minket ateistákat. Ezt legfeljebb egy, a filozófiában rendkívül járatlan ember képzelheti. Eddigi válaszaid alapján az alapvető érvelési technikákkal és érvelési hibákkal sem vagy tisztában, ezért nem lep meg.
"a kereszténység belefolyik a politikába, mert ti nem hagytok más választást"
Hazudsz. Hagytunk nektek választást:
a) belefolyni a politikába és szénné égetni Jézus örökségét
b) nem bemocskolni magatokat a politikával és ideológiai fölényben őszintén véleményt alkotni, akkor is, ha utána nem ömlik az állami zsé
Ti döntöttetek, és még büszkék is vagytok rá. Jézus biztos büszke lenne rátok?
Kérdező?!
(Az nem, mert ahhoz kérdés kellene, amire választ vársz, de te csak a frusztrációját másokon megbosszulni akaró kellemetlenkedő troll vagy...)
"Darkmoon80! Pont te vagy az akit még itt gyakorin is szétcincáltak, már nem tudom melyik kérdés volt, de utána meg eltűntél innen majd egy hónapra."
Tényleg? Szép nagy hazugság volt! Csak erre futja tőled?
"Ez érdekelne. Valaki linkelhetné ezt a kérdést."
"Tényleg? Szép nagy hazugság volt! Csak erre futja tőled?"
Akkor mutatom a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
"Peeeeersze. Muszáj... Nyilván miattunk, ateisták miatt kénytelen a kereszténység belefolyni a politikába... évszázadok óta. Nyilván nem hatalomvágyból. Nyilván nem azért mert mindenkinek a torkán le akarjátok nyomni a vallási dogmáitokat. Hogy is lehetne ilyet feltételezni rólatok..."
Nem néztétek végig a videót amit előző kommentemben küldtem?
Abban nagyon jól fel lett vázolva, hogy miért kell a keresztényeknek politikai hatalomra törni.
Pusztán a vallás szabadság megtartása, és önvédelemből.
Ez minden amit szeretnénk, és sajnos nem engedhetjük meg hogy kockáztassunk, csak a keresztényekben lehet bízni.
És én speciel állandóan veszélyben érzem magamat, ha nem keresztények közt vagyok.
#29 Kérdező
"Nem néztétek végig a videót amit előző kommentemben küldtem?"
Nem nézünk filmeket, csak mert belinkelsz valamit. Foglald össze saját szavaiddal ha valamit közölni akarsz.
Magyarországon jelenleg keresztény kormánypártok uralkodnak. Tömegével nőnek ki a földből a vallásos intézmények, iskolák. Az adófizetők pénzén tejeltetik az keresztény egyházat. A politikusok rendre ateista-ellenes kijelentésekre ragadtatják el magukat. Az ateista szó szitokszóvá vált. De te rettegsz. Reszketsz a szabadságod féltve. El vagy nyomva. Az elnyomott, uralkodó többségben nyomtak el.
"És én speciel állandóan veszélyben érzem magamat, ha nem keresztények közt vagyok."
Ezzel a látványos áldozati pózzal n fogsz megetetni senkit. Csak magadat csapod be vele. Költözz be a templomba, ott nem érhet bántódásod. A tiédtől eltérő vélwményt sem kell meghallgatnod. Te nem szabadságra vágysz, hanem hogy csak a tiéddel egyező véleményű emberek lélegezhessenek. Nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!