Ha mai nap nem tartom a böjtöt római katolikusként és ezt nem is gyónom meg, akkor pokolba kerülök emiatt?
A Biblia Istentől van.
A nyelvek adománya Istentől van.
Az elhívás a fordításra Istentől van.
Az elhívás Krisztustól pedig annak adatik, akit vonz az Atya.
A hit van Istentől. A hit megvallásban nyilvánul meg és nem a vallás nyilvánul meg a hitben.
A vallás a pénzről szól. A hit pedig Istenről szól.
A vallás igazsága a bűn. Isten igazsága pedig a Krisztus. Az pedig olvasható a Bibliában, ami Istentől van.
"A Biblia Istentől van."
Ezt kik állapították meg és hogyan? Miért pont azok a könyvek kerültek bele a Bibliába, amelyek? Csak nem az egyház döntötte el, amelynek az első feje Péter volt? :)
Az evangéliumokat is így szűrték meg. Egyrészt ott voltak Jézussal, másrészt Pál leveleit vették alapul.
Pl.: Olyan evangélium, ami arról ír, hogy Jézus reinkarnációról tanít, az hamis. Egyrészt, mert nem tanított ilyenről, másrészt mert nincs is ilyen.
"Az egyház az Újszövetségi kánont határozta meg.
...
30 evangélium íródott, ebből 26 hamis. Egyrészt a másik 4nek mond ellen. Másrészt olyan tanokat ír le, ami vagy az apostolok tanításával (Pál, Péter, János levelei) vagy a Tórával és a prófétákkal mondanak ellent."
És te mind a 30-at olvastad és elvégezted ezeket az összehasonlításokat - vagy egyszerűen csak elhiszed az egyháznak, tudod, annak, amelyiknek az első feje Péter volt, vagyis a katolikusoknak? :)
Hát, én húst hússal faltam egész héten!
Anyám halott, apám gondozásra szoruló beteg. Becsületesek voltak egész életükben, engem is így neveltek, de csak lúzer lehetek így. Se párom, se barátaim, a munkában mások helyett is én dolgozom, nem lehetek vezető, mert a helyemre nincs másik szakember. Röhögnek rajtam. Azért tanultam ennyit, hogy a bulizósok csicskája lehessek? Alig várom, hogy pizzásra verjem Isten képét, és számon kérjem rajta ezeket, mert nem értem, mit csináltam szerinte rosszul. Őszintén remélem, hogy létezik! Atomtüzet okádok a képébe mélygyűlöletből, és sikítva fog elpusztulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!