Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha római katolikusként protest...

Ha római katolikusként protestáns barátnőmmel lépek házasságra akkor ellensége leszek a jezsuitáknak?

Figyelt kérdés

Olvastam ezt a titkos jezsuita esküt, nyugtalanító és brutális. Együtt voltunk náluk lelkigyakorlaton pár éve, kedvesek voltak barátnőmel is szóval nem tudom.

Szerintetek feltehetjük a kérdéseinket egy jezsuita atyának anélkül, hogy az életünkre törne?

(én 8 évig kendóztam, de félek nem tudnám megvédeni barátnőmet)

2022. dec. 10. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést is nagy bátorság volt kiírni... Ha az összes szerverükön még nem is ment át, a magyar szervezetek tagjai már biztosan tudják a szándékodat (a tervedet valószínűleg már előtte is lenyomozták).

Itt a Kendo már nem segít...Sayonara béke, Sayonara örök boldogság...

2022. dec. 10. 23:53
 2/4 anonim válasza:
100%

Nem, nem lesztek ellengései a jezsuitáknak.

(És jezsuita titkos eskük sincsenek. Bár vannak kis-fogadalmak, amik kevésbé ismertek. Bátran tedd fel a kérdéseidet egy jezsuita atyának. Például nekem.)

2022. dec. 11. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ó, a jó kis jezsuita összeesküvés-elméletek... 🙂

Elég troll kérdés, szóval igen kérdező, a "fekete pápa" összefogva a háttérhatalommal ki fog csinálni tutejet ezért... 😃

2022. dec. 11. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem a fekete pápára gondoltam, de már lényegtelen :(

Egy tegnapi kérdésben azt írták válasznak Ferenc pápa gonosz és ő is jezsuita tehát biztos nem alaptalanok azok az összeesküvés-elméletek.

2:Köszönöm a választ. Sajnáom hogy tartottam a jezsuitáktól, de megfogadom a tanácsodat: ha újra lesz barátnőm, kikérem egy jezsuita atya véleményét róla.

2022. dec. 14. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!