Ha római katolikusként protestáns barátnőmmel lépek házasságra akkor ellensége leszek a jezsuitáknak?
Olvastam ezt a titkos jezsuita esküt, nyugtalanító és brutális. Együtt voltunk náluk lelkigyakorlaton pár éve, kedvesek voltak barátnőmel is szóval nem tudom.
Szerintetek feltehetjük a kérdéseinket egy jezsuita atyának anélkül, hogy az életünkre törne?
(én 8 évig kendóztam, de félek nem tudnám megvédeni barátnőmet)
Ezt a kérdést is nagy bátorság volt kiírni... Ha az összes szerverükön még nem is ment át, a magyar szervezetek tagjai már biztosan tudják a szándékodat (a tervedet valószínűleg már előtte is lenyomozták).
Itt a Kendo már nem segít...Sayonara béke, Sayonara örök boldogság...
Nem, nem lesztek ellengései a jezsuitáknak.
(És jezsuita titkos eskük sincsenek. Bár vannak kis-fogadalmak, amik kevésbé ismertek. Bátran tedd fel a kérdéseidet egy jezsuita atyának. Például nekem.)
Ó, a jó kis jezsuita összeesküvés-elméletek... 🙂
Elég troll kérdés, szóval igen kérdező, a "fekete pápa" összefogva a háttérhatalommal ki fog csinálni tutejet ezért... 😃
Nem a fekete pápára gondoltam, de már lényegtelen :(
Egy tegnapi kérdésben azt írták válasznak Ferenc pápa gonosz és ő is jezsuita tehát biztos nem alaptalanok azok az összeesküvés-elméletek.
2:Köszönöm a választ. Sajnáom hogy tartottam a jezsuitáktól, de megfogadom a tanácsodat: ha újra lesz barátnőm, kikérem egy jezsuita atya véleményét róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!