A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a
keresztények?
Figyelt kérdés
Ha több Istent és bálványokat imádunk, akkor miért van az a Koránban, hogy muszlim férfi elvehet egyistenhívő vallású nőt (zsidó, keresztény). Akkor miért vallják többistenhívőknek a keresztényeknek?
Az ugye nem zavar hogy ezt nem Jézus mondja magáról, hanem egy olyan ember állítja aki sosem látta Jézust, egy olyan könyvben amiről nem tudni ki írta?
2023. márc. 28. 16:06
72/299 anonim válasza:
"Az a gond inkább hogy csak ennyit tudsz felmutatni, mint cáfolat"
Ha valamire csak azt hazudod, hogy az következik a Bibliából, az igencsak cáfolja az érved, igen.
2023. márc. 28. 16:07
73/299 anonim válasza:
"Az ugye nem zavar hogy ezt nem Jézus mondja magáról, hanem egy olyan ember állítja aki sosem látta Jézust, egy olyan könyvben amiről nem tudni ki írta?"
22. komment
2023. márc. 28. 16:08
74/299 anonim válasza:
"Ha valamire csak azt hazudod, hogy az következik a Bibliából, az igencsak cáfolja az érved, igen."
De én nem hazudok, hanem egy rakás példát mutattam a Bibliából.
2023. márc. 28. 16:18
75/299 anonim válasza:
"22. komment"
Ebben a kommentben annyit írtál hogy te abban hiszel hogy a Biblia minden könyve Istentől ihletett. Én pedig azt mondtam erre hogy ezt cáfolják a tudományos tények, és persze a józan ész. Ismeretlen emberek írása nem lehet Istentől ihletett.
2023. márc. 28. 16:22
76/299 anonim válasza:
Nem én, minden keresztény ebben hisz. Hogy te erre a hitre tojsz és a saját hitetlenségedre alapozva hazudozol, annak semmi jelentősége a keresztény hit szempontjából.
2023. márc. 28. 16:31
77/299 anonim válasza:
Itt most tényekről beszélünk. Márpedig a tények azt mutatják, ismeretlen emberek írták a Biblia könyveit. A kérdés az, te hogyan hiheted azt hogy a Biblia könyvei Istentől származnak ha ismeretlen emberektől származik? Honnan tudod hogy nem a Sátán írta hogy megtévesszen téged?
2023. márc. 28. 16:45
78/299 anonim válasza:
Mond neked valamit az a szó, hogy hit? Nem tudás, hit!
2023. márc. 28. 17:00
79/299 anonim válasza:
Mond, csak itt az a helyzet hogy amiben hiszel az még a saját Bibliáddal is ellentétes. Ez nem zavar?
2023. márc. 28. 17:10
80/299 anonim válasza:
Mivel ez még mindig csak a te hazugságod, így nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!