Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Ti egy esetleges...

Ateisták! Ti egy esetleges keresztény iszlám háború esetén melyik oldalra állnátok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 14. 12:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pártatlan maradnék.
2023. márc. 15. 18:01
 22/23 Jégszív ***** válasza:

"Békességet hagyok rátok, az én békémet adom nektek"

/Jn. 14.27./

Ja: "Az irgalmas és könyörületes allah nevében"

No comment!

2023. márc. 16. 08:33
 23/23 anonim válasza:
60%

Egyet értek a 4. válásszoloval.

Mert aki fel tesz egy ilyen kérdést az csak vitát akar generálni. Én ateista vagyok... Mármint olyan értelemben, hogy nem hiszek abban, hogy bárki is leírta volna az Istent sőt meg találkozott is vele. Szerintem ésszerűen meg lehet magyarázni/levezetni azt a folyamatot ahogy létrejött a világ meg minden. De mindegy nem ez a lényeg most.

Ez a kérdés önmagában egy vitaindító kérdés.

Ha azt nézzük melyik az a vallás a kettő közül ami emberibb és ugy akarunk dönteni akkor azt kell mondanom hogy egyik sem.

Mert mindegyik támogat/támogatott olyan nézeteket ami embertelen es galád. Persze van mindkettőben olyan ami tenyleg jo de elenyésző ha "mögénézünk".

De. Sehova nem állnék.

Mert azok akik arról prédikálnak hogy szeressük felebarátainkat mégis támadják és utalkoznak azokat nem tudom támogatni.

2023. ápr. 12. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!