Ateisták! Ti egy esetleges keresztény iszlám háború esetén melyik oldalra állnátok?
Minden valószínűséggel a keresztény oldalra.
Nem éppen a vallás miatt, csak sanszos, hogy az honvédő háború lenne, legalább is hazánk esetében jobbára arról volt szó történelmünk folyamán, de ellenben ha keresztesháborúról lenne szó az Iszlám területén, akkor a kisujjamat sem mozdítanám.
5
Oké, és akkor nekem feltétlen kereszténynek kell lennem ahhoz hogy az iszlàm ellen harcoljak? A kérdésed azért undorító és manipulatív mivel úgy hegyezted ki a dolgokat mintha csak ez a két oldal létezne és ha mi ateisták nem vagyunk hajlandóak a kereszténységért harcolni akkor rohadt iszlamisták vagyunk. Holott rohadtul nem erről szól már az európai civilizácio. Olyanok vagytok mint orbán meg a bandája: ha nem értesz velünk egyett akkor rohadt mocskos sorosista, gyurcányista brüsszelita LMBTQ-s migránssimogató vagy. Szánalmasak vagytok.
"Oké, és akkor nekem feltétlen kereszténynek kell lennem ahhoz hogy az iszlàm ellen harcoljak?"
Miért kellene keresztény lenned ahhoz hogy az iszlám ellen harcolj?
Én Magyarként nem harcolhatok Ukrajnáért csak ha Ukrán vagyok?
"A kérdésed azért undorító és manipulatív mivel úgy hegyezted ki a dolgokat mintha csak ez a két oldal létezne és ha mi ateisták nem vagyunk hajlandóak a kereszténységért harcolni akkor rohadt iszlamisták vagyunk."
Miért lennél iszlamista ha nem harcolsz a keresztények mellett? Én ilyet nem mondtam.
Meg eleve egy háborúban nem csak katonailag lehet támogatni egy ügyet.
"Olyanok vagytok mint orbán meg a bandája: ha nem értesz velünk egyett akkor rohadt mocskos sorosista, gyurcányista brüsszelita LMBTQ-s migránssimogató vagy. Szánalmasak vagytok."
Na azért remélem most már megnyugodtál.:)
Engem azért érdekelne hogy milyen hábórurol lenne szó?
"4-es Itt az a baj ha az iszlám győzne utána az ateisták következnének."
De ha a keresztények gyöznek akkor nem ők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!