Szerinted normális az ilyen pásztor?
Ahova járok gyülekezetbe (21 éves vagyok) ha valaki nem ért egyet lelkipásztorral le tiltja facebookon, ki tiltja gyüliből mert arra hivatkozik ő 32 éve olvassa a bibliát neki az Úrtól vezetői ajándéka van. És pl mondta nekem pásztor hogy ; drága öcsém, az Úrban. Figyelj adok neked tanácsot. Zárkódj el a világtól, ne szeresd a világot mert aki a világot szereti(bulik, mulatozások, házasság sexualitás, az nem örökli isten országát.) Azt javasolta nekem; dolgozzak szépen, ahogy most, adakozzak, engedelmeskedjek az Úrnak... 64 éves a pásztor. Anno 36 évesen tért meg előtte hallottam 36 éves kora előtt; lopott, csalt, hazudott, csúnyán beszélt, drogozott, ivott, vagy 30 nőt ágyba vitt.... holott én ilyeneket sose csináltam. de ő már megtért 28 éve és nemcsinálja ezeket hitben él. na de én lopni csalni nem akarok csak élni kicsit. aztán feltettem neki a kérdést hogy igaz-e hogy ő így élt! és felelte; igen de ő nem tudta akkor még a bibliát tudatlansagban volt én meg tudom a bibliát hogy hogyan kell élni ezert nekem nem lenne elnézve az Úr előtt mert tudott állapotba csinálnám mivel ismerem a bibliát. de ő akkor még nem ismerte.... És mondtam neki; akkor is élni akarok egy kicsit. erre azt mondta; NA figyelj azt csinálsz amit akarsz, én nem tartalak vissza. és akkor letiltott a facerol még kidobott a gyüliből. kb 15-20 fő jár hozzá!, anno kB 70-80 fö járt oda de mostmar csak 15 fő kB
Úgy félek rosszul érzem magam mert fenyegetett pokolal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!