Szerinted normális az ilyen pásztor?
Ahova járok gyülekezetbe (21 éves vagyok) ha valaki nem ért egyet lelkipásztorral le tiltja facebookon, ki tiltja gyüliből mert arra hivatkozik ő 32 éve olvassa a bibliát neki az Úrtól vezetői ajándéka van. És pl mondta nekem pásztor hogy ; drága öcsém, az Úrban. Figyelj adok neked tanácsot. Zárkódj el a világtól, ne szeresd a világot mert aki a világot szereti(bulik, mulatozások, házasság sexualitás, az nem örökli isten országát.) Azt javasolta nekem; dolgozzak szépen, ahogy most, adakozzak, engedelmeskedjek az Úrnak... 64 éves a pásztor. Anno 36 évesen tért meg előtte hallottam 36 éves kora előtt; lopott, csalt, hazudott, csúnyán beszélt, drogozott, ivott, vagy 30 nőt ágyba vitt.... holott én ilyeneket sose csináltam. de ő már megtért 28 éve és nemcsinálja ezeket hitben él. na de én lopni csalni nem akarok csak élni kicsit. aztán feltettem neki a kérdést hogy igaz-e hogy ő így élt! és felelte; igen de ő nem tudta akkor még a bibliát tudatlansagban volt én meg tudom a bibliát hogy hogyan kell élni ezert nekem nem lenne elnézve az Úr előtt mert tudott állapotba csinálnám mivel ismerem a bibliát. de ő akkor még nem ismerte.... És mondtam neki; akkor is élni akarok egy kicsit. erre azt mondta; NA figyelj azt csinálsz amit akarsz, én nem tartalak vissza. és akkor letiltott a facerol még kidobott a gyüliből. kb 15-20 fő jár hozzá!, anno kB 70-80 fö járt oda de mostmar csak 15 fő kB
Úgy félek rosszul érzem magam mert fenyegetett pokolal
Mond neki a valós tényt h a Biblia az csak egy tündér mese...
Anélkül szabadabbak lennének az emberek...
Igen. Ilyen egy jó pásztor. Ha ne értenek egyet vele, akkor nem kommunikál. Ha valaki akit vezetnie kéne, segítséget nyújtani beteg vagy hiányos, akkor kitagadja, mint az anya a gyerekét, nem pedig felkarolja és támaszt ad neki. Hisz erről szól isten is, nem? Gőg, egó, stb. Való életben is a pásztor ha egy juh elkóborol, akkor még bele is lő egyet puskával, hogy dögöljön is meg.
Egoista és semmit sem ért istenhez. Jobban el van tévedve mint te, pedig te maga vagy az összezavarodottság jelenleg. De még így is sokkal jobban konyítasz istenhez, mint ő valaha fog e életében.
" a Biblia az csak egy tündér mese..."
Igazolás?
"Anélkül szabadabbak lennének az emberek..."
Igazolás?
Ide nem kell igazolás...
Elég látni is..
"Ide nem kell igazolás...
Elég látni is.."
Na és aki nem látja? Nem is tudom..... Őm...... Hol kellene megnéznem?
Az ágy alatt? Hopp itt nincs semmi......
Vagy a szekrény mögött? Hop itt sincs semmi........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!