VatikánTudó kérdése:
Ferike miért támogatja a homókat, ha előtte egy elődje se tette?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 14:33
11/29 anonim válasza:
#10 hát ebből semmi nem igaz.
A katolikus egyházat Konstantin császár alapította.
A többire nem is reagálok, annyira butaság.
12/29 anonim válasza:
A túlértékelt 3,5 pipás által írt töri könyv szerint történt mindez így? :D
13/29 anonim válasza:
Bocsi, 2,5 pipás, de így is erősen túlértékelt.
14/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem támogatja jobban, mint mások. Csak a róla alkotott média-kép nem tud/nem akar egész mondatokat, illetve a Szentatya teljes szövegkontextusát értelmezni.
15/29 anonim válasza:
#13 ja nem tudtam, hogy te meg a gyakori egyetemen szerezted a töri diplomádat, így már értem :D hajrá a gyik phd-ért.
16/29 anonim válasza:
Nem, a műszaki egyetemen szereztem a diplomáimat, de tanultam történelmet előtte gimiben, neked lehet kimaradt. Különben nem írnál ekkora ostobaságot.
17/29 anonim válasza:
Nincs különbség az említett pápák tanítása között.
19/29 A kérdező kommentje:
Köszi. De amúgy a 10-est miért pontoztátok le?az az összes közül a legnormálisabb, legigazabb válasz
2023. febr. 11. 18:28
20/29 anonim válasza:
19: A világ szemében.
A katolikus tanítás és a Szenthagyomány szemében meg tévtanítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!