Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem támogatja a melegeket a Telekom? (nem homofób, gyűlölködő kérdés..)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mint ahogy tudom a Nagy Hall az konkrétan a Telekom tulajdonában van és , ha megengedi, hogy ilyen: [link] rendezvényeket tartsanak ott akkor támogatja szerintetek a melegeket (még a szponzor logó is ott van), amúgy volt már hasonló ügye a t-nek. Nem homofób kérdés! Én is meleg vagyok.2021. nov. 27. 20:09
1/5 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de engem nem igazán támogatnak. Még nem láttam a bankszámlakivonatomon ilyet hogy bejövő utalás MTelekomtól… egy időben viszont kimenők voltak mert ők voltak a szolgáltatóm - akkor a szerződéskötéskor 20000ft vagyoni biztosítékot szedtek be tőlem mert az előző bérlője annak a lakásnak korábban nem fizetett nekik… így azt mondhatom hogy inkorrektek annál inkább voltak.
2/5 A kérdező kommentje:
Megértem.
2021. nov. 27. 20:28
3/5 anonim válasza:
Ez nem támogatás, csak a rendezvényhelyszínt kiadták (jó sok pénzért) annak aki kivette mert az úgy gondolja nyereséges bulit tud csapni. Ha az operarajongók klubja vette volna bérbe akkor annak adják ki.
4/5 anonim válasza:
Az Akvárium köti le a bulikat, nem a Telekom, ők csak a helyszínt szponzorálják. A T logo része az Akvárium logónak, így az rákerül mindenre amire az akvárium logó, lásd a többi flyert.
Ezzel együtt gondolom semmi bajuk a melegekkel és egy ilyen rendezvénnyel, ezek a nagy cégek amúgy is szeretnek elfogadónak/támogatónak mutatkozni.
5/5 anonim válasza:
Szoktak a Prideon vonulni, de ezen kívül nem hiszem hogy egyéb más módon támogatnák a melegek jogait. Ők egy nagyvállalat, és muszáj semlegesnek maradniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!