A laposföld hívők szerint a nap is lapos?
20.
Töröltek egy választ vagy magadnak címezted a válaszod?
18as
Pontosan melyik matematikai és fizikai tételek a tévesek? Hogyan is müködnek ezek szerinted?
Levezetéssel lehetőleg.
23#
Az alaptanterv és a gömböselmélet tételei mindenki által ismert, a csapból is ez folyik. Az igazságot ismerők "laposföldesek" megbélyegzést viselők is megkapták és elsajátították ezt a fajta irányított tudást. Az igaz tudást nem mindenki képes befogadni, ha megkaptad a meghívódat, akkor úgyis tudod miről beszélek, ha nem, akkor még nem tartanak érettnek és érdemesnek rá!
25#
Ezek szerint nem te vagy a legélesebb kés a fiókban! Mindent leírtam, amit tőlem megtudhattál. A felvilágosodásodért egyedül neked kell lépéseket tenned.
"Az alaptanterv és a gömböselmélet tételei mindenki által ismert, a csapból is ez folyik. Az igazságot ismerők "laposföldesek" megbélyegzést viselők "
Mi az ami szerinted nem igaz? Pontosan!
A Pitagorasz tétel? A trigonometriai függvények? A geometriai tételek? Út-sebesség-idő számítások? vagy mi?
Nem a mellé beszélés kell és a fellengzős duma.
Figyelj. Az volt az állítás hogy
"A magyarázataitok, csak akkor állnák meg a helyüket, ha a Föld gömbölyű lenne, s a világegyetem és a fizikája az uralkodó háttérhatalom által engedélyezett oktatási tananyagban szereplő adatokkal egyeznének."
Tehát elméletileg a fizika amit tanítanak az nem valós.
Pontosan melyik része az ami nem valós?
Ez most nem a laposföld elméletről szól. Azt állították hogy a fizika hibás. Ezt az állításnak kéne valamilyen alapot adni hogy melyik része és miért hibás.
Enélkül csak arról van szó hogy így kivételesnek érezhetitek magatokat és ezért csináljátok. Ha nektek ez kell akkor csináljátok és akkor itt le is zárhatjuk a dolgot.
Akkor értem miért csak a mellébeszélés megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!