Mit szabad tudni a Jehovásokról?
Figyelt kérdés
Ma állitottak meg az utcán vagyis egy tábla mellett álltak. Beszélgettünk és adtak egy cetlit és mondták hogy eljönnének hozzám. Telefonon fognak hivni ha a körzeti megbizott vagy ki ahol lakom meglátogat. Mit érdemes róluk tudni? Jó benyomású kedves emberek voltak. Eddig ennyi.2022. jún. 27. 16:35
21/22 anonim válasza:
Láttam egy interjút, egy srác jehova tanúja volt, ki akart lépni, az anyja azóta nem beszél vele, hogy ezt megtette. Szerintem aki a saját fiát kitagadja, mert nem ugyanaz a vallása, az elég beteg...
Ráadásul nem ünnepelnek semmit! El sem tudom képzelni, milyen rossz lehet ez, főleg a gyerekeknek...
Zshowtime interjúját Vezendi Balázzsal nézd meg
22/22 anonim válasza:
#21 Én is láttam. Mint ex-tanú csak megerősíteni tudom a benne hallottakat. Sajnos ilyen szinten képesek befolyásolni az embert és a képükre formálni. Egyáltalán nincs önvizsgálat abban a tekintetben, hogy mi normális és jó avagy mi nem az. Ők teljesen úgy fogják fel ezt a gyakorlatot, hogy valójában marha jót tesznek és el is hiszik magukról... Ha végig gondolnák és elég időt szánnának rá, ahogyan én is, rá jöhetnének arra, hogy végső soron mit is művelnek a saját életükkel, de amíg pörög a mókus kerék ( Szolgálat, összejövetelek, napi olvasás és tanulmányozás... stb.) semmi idejük és energiájuk nem lesz erre. Így akár az egész életüket is leélhetik egy burokban, ahol ők a jók és mindenki más a megveszekedett gonosz, aki nekik csak ártani akar. Akárhogy is nézem zseniális ahogyan létrehoznak az emberek köré egy ilyen tévképzetekből felépített álom világot és ahogyan gondoskodnak arról, hogy a kognitív disszonancia lakatott tegyen a kapujára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!