Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten szabadította ránk ezt a...

Isten szabadította ránk ezt a vírust, ahogy azt a privátban irogató jehovások állítják?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 10. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Engem is néha zaklatnak privátban, aztán ha kiírom, jelentenek egyből. Tedd őket tiltólistára, jobbat nem tudsz.

Egyébként nem Isten szabadította ránk a vírust és a világvégéhez sincs köze.

2020. ápr. 10. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Persze. Jézust elvitte az influenza, ezért gyorsan Júdást tették keresztre, majd mindkettejüknek elködösítették az életvonalát.
2020. ápr. 11. 00:27
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Minden okkal történik, semmi sem véletlen. Erre a leckére van szüksége az emberiségnek ahhoz, hogy vissza találjon Istenhez, önmagához. És rájöjjön, hogy az egoizmussal nem megy semmire.
2020. ápr. 11. 05:51
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes és megrázó ez a járvány okozta kényszerpihenő. Jó kihasználni több pihenésre, elmélkedésre, sőt magunkba szállásra. Esélyt ad a dologiasulásból való kitekintésre. Egyszerre persze rettenetes csapás is, amelynek el kell gondolkodni az üzenetén. Látjuk, hogy a stabilnak hitt világ, miként tud napokon belül szétesni. A Bibliát ismerő emberek ilyenkor kutatják mindennek a profetikus jelentését, miközben igyekeznek hirdetni Jézus Krisztus örömhírét, és persze bátorítani mindenkit a kitartásra és a további bajok megelőzésére.
2020. ápr. 11. 05:52
 5/11 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
19%
A vallások szerint MINDEN egy isten akaratából történik, szóval igen. Viszont hogy miért, bárki bármit mondhat, akkor is csak spekuláció marad.
2020. ápr. 11. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Volt, ami az ember szabad akaratán múlt, azaz megevett valamit, amit nem kellett volna. Na, de attól még nem biztos, hogy megfertőződik.
2020. ápr. 11. 07:11
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha a netet felkeressük, találunk hiteles forrást, hogy nem, hanem az anyatermészet.
2020. ápr. 11. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
23%

Miért hazudsz?

Jehova Tanúi nem mondták, és nem is fogják azt mondani, hogy Isten szabaditotta az emberekre a virust, vagy bármi mást.

2020. ápr. 11. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát a biblia világkép alapján semmi nem történik Isten tudta, vagy megengedő akaratán kívül. Gondolkodjunk úgy, vagy próbáljuk meg legalább úgy nézni Isten szemszögéből. Az ilyen fajta ítélet mögött ott van a jobbító szándék. Nevelés, terelés egy jobb irányba. Az ember annyira biztosnak hit világa, a tudomány adta túlzottan magabiztos és magát függetleníteni kívánó gondolkodás mód kialakulása vezet oda. A civilizációnk igazságtalan rendszere, egyre embertelenebb és élhetetlen világot alakít ki. Látom ez a vírus és következményei leginkább a fejlett társadalmakat érinti leginkább, elsősorban gazdaságilag. Én csodálom Isten hatalmas türelmét, de hálás vagyok érte hogy felhozza ma is a napot jókért és gonoszokért egyaránt. A nyugati embernek fogalma sincs a szenvedésről és válságról. Nézzétek meg Afrikában hány gyermeket visz el a rota-vírus, többszörösét mint a korona eddig összesen. Pedig csak egy fiolát kéne vízben meginni hogy éljenek, de még tiszta viz sincs. Ennek miért nincs hír értéke a nyugati világban? De sorolhatnám a sok pusztitást, igazságtalanságot... Erre szokták mondani, megérett a világ a pusztulásra. Mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb.
2020. ápr. 11. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok nagy rajongója a tanúknak,sőt....de azt én se szeretem,mikor privát levél tartalmával kapcsolatban írnak ki kérdéseket. A szabályzat szerint ugye nem lehet kimásolni és megosztani privát üzenetet,így bárki bármit kiírhat,hogy ő privátban ezt és azt kapta,mert a szabályzat nem engedi a bizonyítást. Így mi alapján tudjuk,hogy neked tényleg írtak ilyet?
2020. ápr. 11. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!