Akik kritizálják Istent azok nem gondolkodtak el azon, hogy mi vezeti őket arra, hogy kritizálják?
Figyelt kérdés
Nekem van egy olyan gyanus megérzésem, hogy akik Istent kritizálják valójában legalább egy részük hisz Istenben. Nem lehet mindegyik ateista. Meg lehet jegyezni, hogy bolond vagyok de nekem a megérzéseim nagyrésze igaz. Szóval legyek bolond.2022. jún. 25. 01:09
21/22 anonim válasza:
A 19es valószínűleg nem is keresztény és pont a kresztények álszentségéről írt...
22/22 anonim válasza:
Kérdező, neked van egy megérzésed, hogy az ateisták hívők. Ezt mobdjuk nem ártana alátámasztani valamivel, mert ez így csak a te saját (mellesleg idióta és logikátlan) megérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!